ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα κομμάτια που φοριούνται και στην παραλία και στη βόλτα


MMEINTANI

18 Μαΐου 2017

pexels-photo-271544.jpeg

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια που φωνάζουν καλοκαίρι και μπορούν κυριολεκτικά να φοριούνται όλη τη σεζόν και μάλιστα με πολλούς τρόπους, είναι το καφτάνι. Αγαπημένο ρούχο για την παραλία φορεμένο επάνω από το μαγιό μας αλλά και για τις απογευματινές και βραδινές μας βόλτες στο νησί ή την πόλη, συνδυασμένο με denim shorts και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει πρωταγωνίστρια του στιλ.

Opium Kaftan, Bitter Coco (βρείτε το εδώ)

Summer Passion Kaftan, Kaftani (βρείτε το εδώ)

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο μοναδικά κομμάτια για εσάς, τα οποία είναι σίγουρο πως θα απογειώσουν το φετινό σας καλοκαιρινό στιλ, ενώ όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν χρειάζεται να περιμένετε τις διακοπές για να τα φορέσετε, αφού το γεγονός ότι μοιάζουν τόσο με τα κιμονό που αγαπάμε, τα κάνει ιδανικά και για τα καθημερινά σας looks.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το ρούχο πριν ξεκινήσει ο καύσωνας

[gallery-716843]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε μερικά σύνολα με κιμονό που έχουμε ξεχωρίσει ώστε να πάρετε έμπνευση για να αξιοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο και τα καφτάνια σας, τουλάχιστον μέχρι να έρθει η πολυπόθητη στιγμή που θα τα φορέσετε στην παραλία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.