ΣΤΙΛ SHOPPING

Shape savers! Βρήκαμε το μαγιό που θα αλλάξει τη σιλουέτα μας


MMEINTANI

2 Ιουνίου 2017

cover17056.jpg

Αυτό βέβαια μπορούμε να το αποφύγουμε, αν έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως, αν γνωρίζουμε δηλαδή πολύ καλά τι πρέπει να ψάξουμε και, ακόμα πιο βασικό, πού να ψάξουμε. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, πρώτον, εάν ψωνίζουμε στοχευμένα, με βάση τον σωματότυπό μας. Με το γυναικείο σώμα να συναντάται σε 4 βασικές κατηγορίες (μήλο, αχλάδι, κλεψύδρα, χωρίς έντονες καμπύλες) τα σχέδια που απευθύνονται στο καθένα διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους και στόχο έχουν να αναδείξουν τα σωστά σημεία του κάθε σώματος αλλά και να καμουφλάρουν τις ατέλειες.

Δεύτερον, όσο πιο ξεκούραστη είναι η διαδικασία τόσο πιο εύκολο θα μας είναι να βρούμε το σωστό μαγιό και δεν μου έρχεται καλύτερη ιδέα από το να επιλέξουμε ένα μέρος όπου μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία από σχέδια και brands σε έναν χώρο, όπως για παράδειγμα τα πολυκαταστήματα attica, όπου προσωπικά επέλεξα να κάνω τη βόλτα μου, συγκεντρώνοντας τις προτάσεις που θα δείτε παρακάτω.

Σωματότυπος μήλο

Μπικίνι με το κάτω μέρος να είναι κάπως ψηλόμεσο αλλά και ολόσωμα που "μαζεύουν" την περιοχή της κοιλιάς είναι οι σωστές επιλογές για να καμουφλάρετε αυτό το σημείο και να αναδείξετε ταυτόχρονα τα πόδια σας.

Μπικίνι, Gottex, attica

Αριστερά: Ολόσωμο μαγιό, Gottex, attica | Δεξιά: Ολόσωμο μαγιό, Gottex, attica

Μπικίνι, Sophie Deloudi, attica

Σωματότυπος κλεψύδρα

Η πιο θηλυκή φιγούρα που ποντάρει στις καμπύλες και αποπνέει την πιο sexy γυναικεία αύρα. Έντονο στήθος, λεπτή μέση και καμπύλες στην περιοχή των γοφών αναδεικνύονται υπέροχα μέσα από σχέδια με τολμηρά κοψίματα και έντονα μοτίβα.

Ολόσωμο μαγιό, GOTTEX, attica

Αριστερά: Μπικίνι, Pain de sucre, attica | Δεξιά: Ολόσωμο μαγιό, Pain de sucre, attica


Ολόσωμο μαγιό, We are handsome, attica

Σωματότυπος αχλάδι

Η πιο έντονη περιφέρεια μπορεί εύκολα να καμουφλαριστεί με bottoms με ωραίες λεπτομέρειες που κρύβουν τις ατέλειες και αναδεικνύπουν τη μέση.

Μπικίνι, GOTTEX, attica

Αριστερά: Μπικίνι, Melissa Odabash, attica | Δεξιά: Ολόσωμο μαγιό, Paolita, attica

Μπικίνι, Paolita, attica

Σωματότυπος χωρίς καμπύλες

Ακόμα και οι πιο αθλητικές σιλουέτες μπορούν να πάρουν πιο θηλυκό χαρακτήρα με μαγιό που τονίζουν το γυναικείο στήθος και επιμηκύνουν τα πόδια.

Μπικίνι, Banana moon, attica

Αριστερά: Strapless ολόσωμο μαγιό, MAAN swimwear, attica | Δεξιά: Ολόσωμο μαγιό, Sophie Deloudi, attica

Ολόσωμο μαγιό, Paolita, attica

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.