Το φόρεμα που θα γίνει essential για το καλοκαίρι σας

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
white-dress-cover.jpg

Αέρινο, ανάλαφρο και ξεκούραστο στο μάτι, είναι ιδανικό για να το φορέσετε είτε μόνο του είτε συνδυασμένο με τα αξεσουάρ της επιλογής σας, αφού πρόκειται για ένα ρούχο με το οποίο μπορείτε να παίξετε και να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά looks - όπως ακριβώς συμβαίνει και με το little black dress τον χειμώνα. 

Το φόρεμα που νομίζω ότι θα αγαπήσετε όσο και εμείς, έχει την υπογραφή Secret Muse (μπορείτε να το βρείτε στο Jyou.gr) και εκτός από την timeless και πολύ chic λευκή απόχρωση που έχει, διαθέτει και λεπτομέρειες από cut-outs στα πλαϊνά, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο αφού διαφέρει λίγο από τα πιο απλά και κλασικά designs.

Γιατί ένα λευκό φόρεμα είναι απαραίτητο για τα office looks μας

Φορέστε το από το πρωί σαν μέρος του office look σας αλλά και για τις εξόδους σας μέσα στην ημέρα, προσθέτοντας αξεσουάρ και παπούτσια που θα του αλλάξουν ύφος και θα το κάνουν να πάρει διαφορετικό χαρακτήρα.

5+1 items για να ταιριάξετε με το λευκό φόρεμά σας

Δείτε στην παραπάνω gallery μερικά items που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα white dress και θα δείτε πόσο βολικό θα γίνει για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις φέτος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα