ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol 38


23 Ιουλίου 2017

chloe-bag-vivaluxury-5.jpg

Αγάπησα το έθνικ

Ναι, εγώ που είμαι εντελώς του monochrome και του μίνιμαλ, αυτό το καλοκαίρι είπα να κάνω (μικρή) στροφή και να βάλω περισσσότερο ενδιαφέρον στα αξεσουάρ μου, για αρχή. Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια από το brand Inspira τα βρήκα στο Jyou.gr εν μέσω ενός break στο γραφείο και από τη στιγμή που έφτασαν στα χέρια μου δεν τα έχω αποχωριστεί. Λίγο που είναι από τα κοσμήματα που δεν μας ζεσταίνουν το καλοκαίρι λίγο που τα βρήκα και με έκπτωση (προλαβαίνετε κι εσείς), δεν ήθελα πολύ! - Μαρία Μεϊντάνη

Ίσως τα πιο όμορφα σκουλαρίκια για το φετινό καλοκαίρι

Τα πιο chic σανδάλια

Όσο πλησιάζει ο καιρός για να φύγω διακοπές τόσο η ανάγκη για αγορές μεγαλώνει, αφού ανοίγοντας τη ντουλάπα για να δω τι θα πάρω μαζί μου, όλο και κάτι ανακαλύπτω ότι μου λείπει. Αυτήν την εβδομάδα κατάλαβα ότι αυτό που χρειάζομαι είναι ένα ζευγάρι σανδάλια για τις βραδινές μου βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Χωρίς δεύτερη σκέψη επισκέφτηκα τα αγαπημένα μου Attrattivo, τα οποία δεν με έχουν απογοητεύσει ούτε μια φορά. Και όχι μόνο βρήκα τα πιο κομψά σανδάλια που έχω φορέσει, αλλά και για καλή μου τύχη αυτή την περίοδο τα Attrattivo, έχουν εκπτώσεις. Τώρα πλέον το μόνο που περιμένω είναι να περάσουν οι μέρες και να φύγω για τα ελληνικά νησιά. Μέχρι τότε βέβαια όλο και κάποια αγορά θα κάνω ακόμα από εκεί, υπάρχουν τόσα must have ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να διαλέξω άλλωστε. - Τζουλιάννα Καρνέζη.

9 must κομμάτια για διακοπές με στιλ

Το βιβλίο των διακοπών

Ένα βιβλίο που αν είσαστε runner και χορτοφάγος, το πιο πιθανό είναι να σας αρέσει και να ταυτιστείτε! Εδώ και δύο δεκαετίες ο Σκοτ Τζούρεκ αποτελεί μια εμβληματική προσωπικότητα στο επίπονο άθλημα των υπεραποστάσεων, έχοντας κερδίσει τρεις φορές το Σπάρταθλον, δύο φορές το Μπαντγουότερ (217 χιλιόμετρα) και εφτά φορές στη σειρά τον Αγώνα Αντοχής 160 Χιλιόμετρα Δυτικών Πολιτειών. Το γεγονός ότι τα πέτυχε όλα αυτά ακολουθώντας χορτοφαγική διατροφή κάνει την ιστορία του μοναδική, δείχνει τη δύναμη της σιδερένιας θέλησής του και καταρρίπτει τα στερεότυπα του τι πρέπει να τρώνε οι αθλητές για βέλτιστη απόδοση.


Στο Eat and Run ο Τζούρεκ αφηγείται ιστορίες από τη ζωή του και την καριέρα του, ενώ μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και τις vegan συνταγές του. Από τα παιδικά του χρόνια, όταν κυνηγούσε και μαγείρευε για την οικογένειά του που λάτρευε το κρέας, έως την αργή μετάβασή του στους δρόμους υπεραποστάσεων (μισούσε το τρέξιμο), τη γνωριμία του με τους Ταραουμάρα και τη χορτοφαγία, ο Σκοτ Τζούρεκ είναι μια πηγή έμπνευσης· είτε πρόκειται να τρέξεις πρώτη φορά είτε θέλεις να διευρύνεις τους διατροφικούς ορίζοντές σου ή απλώς να εξερευνήσεις τα όριά σου. - Νίκη Χάγια

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.