ΣΤΙΛ SHOPPING

Τρία κομμάτια που φοριούνται από την παραλία μέχρι και σε γάμο


MMEINTANI

7 Αυγούστου 2017

kimonostyle.jpg

Στοιχεία όπως η καλή ποιότητα, τα εντυπωσιακά designs και η σωστή εφαρμογή γίνονται όλο και πιο βασικά σε σχέση με τις απαιτήσεις που έχω ως προς τα ρούχα που αγοράζω και, ιδανικά, προσπαθώ να βρίσκω κομμάτια που και τα παραπάνω θα συνδυάζουν και θα είναι λίγο πιο μοναδικά, λίγο πιο statement, αν θέλετε.

Όταν δε, έχουν και ελληνική υπογραφή, νομίζω πως όλα τα παραπάνω δένουν ακόμα καλύερα μεταξύ τους. Ίσως γι' αυτό φέτος το καλοκαίρι έχω πάθει μία μίνι αγάπη με τις δημιουργίες του brand The Artians. Κομμάτια που αποπνέουν την ελληνική φινέτσα με έντονα αρχαιοελληνικά στοιχεία στο design, τα οποία εκτός του ότι μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε περιστάσεις που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους - τόσο στην παραλία όσο και σε έναν καλοκαιρινό γάμο, για παράδειγμα.

CORINTHIAN JUMPSUIT (βρείτε το εδώ)

Ιδανικό για εσάς που θέλετε να αποφύγετε την επιλογή του κλασικού φορέματος εάν σας έχουν καλέσει σε γάμο αλλά παράλληλα δεν θέλετε να δείχνετε εκτός θέματος. Από την άλλη, μπορεί να γίνει η πιο κομψή λύση για βραδινές εξόδους με στιλ και φινέτσα. Συνδυάστε το με cuffs στον καρπό ή με ένα ωραία ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

KASSOPEA WHITE KAFTAN (βρείτε το εδώ)

Από την παραλία, φορεμένο πάνω από το μαγιό σας, μέχρι χαλαρές βόλτες στο νησί ή την εξοχή, γίνεται το πιο άνετο κομμάτι που δένει υπέροχα με οποιοδήποτε background. Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα με το συγκεκριμένο και προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα clutch ή με μια ψάθινη basket bag που είναι και μεγάλη τάση φέτος.

KYLICRAN SHIRT DRESS (βρείτε το εδώ)

Η πιο σπορτίφ επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο, η οποία όμως μαγνητίζει το βλέμμα με τα έντονα μοτίβα της και το απόλυτα καλοκαιρινό της χρώμα. Με φλατ σανδάλια θα γίνει ιδανικό για πρωινά σύνολα ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα το μεταμορφώσει, κάνοντάς το κατάλληλο για σοφιστικέ βραδινές εμφανίσεις.

Πιο πάνω βλέπετε τρία διαφορετικά σχέδια που ξεχώρισα για εσάς και μπορείτε να τα βρείτε στο Jyou.gr, τα οποία αποτελούν κομμάτια που αξίζει να επενδύσει κανείς, για στιλ που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα και δίνει το πιο καλοκαιρινό στίγμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.