ΣΤΙΛ SHOPPING

Το μυστικό για αυτοπεποίθηση είναι μια βόλτα shopping μακριά


MMEINTANI

21 Σεπτεμβρίου 2017

279773.jpg

Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον όταν πηγαίνουμε για shopping, δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στα εσώρουχα σε σχέση με πιο παλιά, αφού πλέον αποτελούν κανονικό κομμάτι των looks μας. Πόσα looks άλλωστε δεν έχουμε δει (και φορέσει) με bralettes φορεμένα σαν κανονικά tops, είτε επάνω από ένα T-shirt είτε μέσα από ένα πουκάμισο, για παράδειγμα.

Στην αναζήτηση λοιπόν του ιδανικού bra top που ναι μεν θα μας στηρίζει μέσα από τα ρούχα μας αλλά θα μπορεί να φορεθεί και σαν κανονικό top, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε πιο σωστή λύση από το MIAMI bra της Tezenis, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη Spring/Summer συλλογή του brand αλλά φέτος φθινόπωρο έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο επανασυστήνεται ως SPECIAL Miami bra με νέες υφές και μοτίβα αλλά και έξτρα ενισχυμένα cups που χαρίζουν ένα super push-up αποτέλεσμα.

Το γεγονός δε ότι διαθέτει βαθιά λαιμόκοψη και φαρδιές τιράντες το κάνουν ιδανικό όπως είπαμε για να το φοράμε και σαν κανονικό top - φανταστείτε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα αυστηρό blazer από πάνω, υπάρχει πιο sexy & chic βραδινή πρόταση;

TEZENIS_MIAMI_SPECIAL_NEW_H264 from Jenny Balatsinou on Vimeo.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το SPECIAL Miami bra έχει βρει την κατάλληλη ambassador στο πρόσωπο της αισθησιακής Rita Ora, η οποία ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο το γοητευτικό και super θηλυκό attitude που μας χαρίζει το συγκεκριμένο item.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.