ΣΤΙΛ SHOPPING

Το ντύσιμο του φθινοπώρου έχει αέρα επιτυχίας


MMEINTANI

27 Σεπτεμβρίου 2017

img-6222.jpg

Κομμάτια δηλαδή όπως ένα ωραίο leather jacket, ένα πρακτικό μαύρο backpack, ένα ζευγάρι biker boots για όλες τις ώρες ή ένα τζιν παντελόνι που δεν θα μας περιορίζει, θα αναεικνύει τις καμπύλες μας και θα γίνει δεύτερο δέρμα μας.

Κάτι τέτοιο επιχειρεί να μας προσφέρει κάθε σεζόν η Replay και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Με κυρίως military χαρακτήρα αλλά και μια δόση από το κλασικό και αγαπημένο biker style, η συλλογή της Replay για τη σεζόν Fall/Winter 2017-18 ονομάζεται «Rebels & Heroes» και αντανακλά ακριβώς αυτό, την επιστροφή στις αυθεντικές ρίζες του brand που εκφράζονται από αληθινούς επαναστάτες και σύγχρονους ήρωες.

Key-pieces, από μπουφάν, tops και παντελόνια μέχρι αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα παπούτσια καλύπτουν όλο το φάσμα μιας casual chic γκαρνταρόμπας και μπαίνουν δυναμικά και στη δική μας για να μας χαρίσουν πρακτικά σύνολα για όλες τις ώρες τις ημέρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελούν και αγαπημένη επιλογή της Μαρίας Σάκκαρη, μιας νέας και ταλαντούχας τενίστριας που θα μπορούσαμε να πούμε ότι διαθέτει "άστρο" που την κάνει να ξεχωρίζει, μιας και πλέον κατατάσσεται στους top παίκτες τέννις με παγκόσμιες διακρίσεις και μια νεανικότητα και φρεσκάδα που συνάδει απόλυτα με τα ρούχα της Replay, των οποίων δηλώνει μεγάλη fan.

OUTERWEAR

Bomber jackets, δερμάτινα μπουφάν και παλτό σε στιλ parka, δίνουν θηλυκή διάσταση στο military και biker στιλ και συνδυάζονται με παντελόνια σε camouflage ύφος, ολοκληρώντας έτσι τα πιο δυναμικά fall/winter looks.

[gallery-717551]

Η πιο ροκ πινελιά βέβαια έρχεται μέσα από τα κλασικά δερμάτινα jackets σε μαύρο χρώμα με γράμματα στην πλάτη ή με μπαλώματα, τα οποία φοριούνται με το άλλο άκρο, δηλαδή με πλισέ φούστες ως το γόνατο σε military green καθώς και φορέματα και φούστες σε μαύρη δαντέλα, τονίζοντας τη θηλυκότητά μας που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χάνεται.

DENIM LOVE

Το τζιν παντελόνι και ειδικά εκείνο που φέρει την υπογραφή της Replay, είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισης, ανεξαρτήτως σεζόν. Φέτος, έρχεται το stretch denim με πέντε τσέπες και έντονα στενή γραμμή και σε εκδοχές όπως ψηλόμεσο αλλά και αρκετά skinny.

[gallery-717552]

Λεπτομέρειες όπως ξεθωριάσματα, σκισίματα, κορδόνια και διακοσμητικά στοιχεία το κάνουν ακόμη πιο must-have, ενώ πρωταγωνιστής δεν είναι άλλο από το μοντέλο Hyperflex, το κλειδί για καινοτόμο και άνετο στιλ, διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα για τους άνδρες και τέσσερα για τις γυναίκες.

ACCESSORIES

Χρώματα, σχέδια και υλικά συνδυάζονται με πολλούς τρόπους και βάζουν τη δική τους διαφορειτκή πινελιά στις εμφανίσεις μας. Από τη θρυλική New Eve τσάντα που είτε κρατιέται στο χέρι ή περνιέται στον ώμο και είναι ιδανική για το πρωί αλλά και το βράδυ μέχρι τα πιο άνετα biker boots και μποτάκια, όλα βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει στα daily looks μας.

[gallery-717553]

www.replayjeans.com

Instagram: Replay

Facebook: Replay Greece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.