ΣΤΙΛ SHOPPING

Bρήκαμε το φόρεμα για να λάμψουμε στις φετινές γιορτές


MMEINTANI

12 Δεκεμβρίου 2017

18922616-1462996587098229-2644622471596407760-o.jpg

Επειδή όλες μας έχουμε περάσει και από τα δύο αυτά στάδια, σήμερα θέλω να σας δείξω τρεις προτάσεις ώστε να είστε προετοιμασμένες από νωρίς και να μην προβληματίζεστε άλλο σχετικά με το τι θα φορέσετε στα γιορτινά καλέσματα.

The classic red

Tulle frill dress, Lila Nova (βρείτε το εδώ)

Τι πιο προφανές και ταιριαστό για ένα χριστουγεννιάτικο outfit από ένα φόρεμα σε φλογερή κόκκινη απόχρωση; Το συγκεκριμένο τούλινο one shoulder φόρεμα από τη σχεδιάστρια Lila Nova θα σας κάνει επίκεντρο της προσοχής και θα στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω σας. Συνδυάστε το με ένα ωραίο πανωφόρι σε κρεμ απόχρωση για ακόμα πιο chic αποτέλεσμα.

The chic blue

Maxi muslin dress, Lila Nova (βρείτε το εδώ)

Για τις λάτρεις του minimal chic, το μάξι φόρεμα από μουσελίνα σε αυτή τη ρομαντική μπλε απόχρωση είναι ίσως ό,τι πιο εντυπωσιακό για τις γιορτινές εμφανίσεις τους. Σε συνδυασμό με κοσμήματα σε χρυσή ή ασημί απόχρωση θα δείξει ακόμα πιο αριστοκρατικό.

The showstopper

One shoulder dress, Olga Karavarveris (βρείτε το εδώ)

Η πιο statement πρόταση για ένα look που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ, κρατήστε χαμηλούς τόνους στα παπούτσια και αφήστε το φόρεμα αυτό να κλέψει την παράσταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.