ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι τύπος AVENUE είσαι;


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2018

photo-1492707892479-7bc8d5a4ee93.jpg

Ας το παραδεχτούμε - ποια δε λατρεύει τις εκπτώσεις; Είτε θέλουμε να αγοράσουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο που αναζητούμε καιρό, είτε έχουμε απλά όρεξη για shopping therapy (δε λέγεται τυχαία therapy), μία βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να μας δώσει ένα boost ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Βέβαια, η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, με διαφορετικές ανάγκες και προσωπικό στιλ. Πόσο μάλλον μία σύγχρονη γυναίκα που πρέπει να τα έχει όλα υπο έλεγχο, να κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα και να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για την ίδια.

Και υπάρχουν φορές που θέλουμε να περάσουμε ώρες στα καταστήματα, υπάρχουν και φορές που χρειαζόμαστε απλά να βρούμε αυτά που θέλουμε εύκολα και γρήγορα - το μόνο σίγουρο είναι πως σε όλες μας αρέσει να έχουμε επιλογές. Και όσο γι' αυτό, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο, γρήγορο και φιλικό από το AVENUE στο Μαρούσι!

Αν είστε σαν κι εμάς, λοιπόν, κάντε το παρακάτω κουίζ, ανακαλύψτε τι τύπος AVENUE είστε και σε αυτές τις εκπτώσεις κατευθυνθείτε προς τα καταστήματα που σας ταιριάζουν, έτσι ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, περνώντας την πιο ωραία ώρα της ημέρας σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.