ΣΤΙΛ SHOPPING

#GiftGuide Τα καλύτερα δώρα για παιδιά από τις editors του jennygr


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2018

zara-3598.jpg

Ίσως τα πιο σημαντικά χριστουγεννιάτικα δώρα, να είναι αυτά για μικρά στη ζωή μας. Όχι πως τους υπόλοιπους τους αγαπάμε λιγότερο, αλλά ένα μικρό παιδάκι κρατά ακόμη όλη την αθωότητα και τη χαρά των Χριστουγέννων - έτσι, όταν θα ανοίξει το δώρο του εκείνη τη μέρα και το προσωπάκι του θα λάμψει, θα είναι μία ανεκτίμητη στιγμή. Μπορεί να την έχετε βιώσει, μπορεί αυτή να είναι η πρώτη σας χρονιά, αλλά σας εγγυόμαστε πως τα ψώνια για τα παιδιά είναι το καλύτερο κομμάτι των γιορτών!

Γι' αυτό κι εμείς βγήκαμε μία βόλτα στα καταστήματα για να διαλέξουμε αυτό που θα φέρει το μεγαλύτερο χαμόγελο στα μικρά της οικογένειάς μας - και μιας που έχουμε την ευκαιρία να επέμβουμε και λίγο στο look τους (πότε δεν είναι αρκετά νωρίς γι' αυτό) μπήκαμε στα Zara Kids και βρήκαμε τα καλύτερα παιδικά ρούχα για τη φετινή χρονιά. Φυσικά, τι ψώνια είναι αν δεν πάρουμε και κάτι για τον εαυτό μας - κι ευτυχώς είχαμε προνοήσει και είχαμε μαζί την Affinity card μας.

Αν αναρωτιέστε πώς αυτό συντέλεσε στο να πάρουμε και ένα-δύο πραγματάκια και για εμάς (!) θα σας εξηγήσουμε αμέσως: Χρησιμοποιώντας την Αffinity Mastercard κερδίζουμε Affinity euros σε ποσοστό 2,5% σε όλες τις αγορές μας και μπορείτε να τα εξαργυρώσουμε εύκολα σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ομίλου INDITEX. Δηλαδή, μπαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Oysho και κάνοντας αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα Affinity euros που έχουμε συγκεντρώσει στην Affinity κάρτα μας, εξαργυρώνουμε είτε μέρος αυτών είτε το σύνολό τους.

Ε, κι αν τα "πραγματάκια" δεν είναι ένα-δύο και είναι τρία-τέσσερα, με την Affinity Mastercard μπορούμε να έχουμε έως και 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 90€!

Δείτε τι διαλέξαμε παρακάτω:

Το πιο cool παλτό για τη μικρή μου ξαδέρφη

Δεν έχω τίποτα καλύτερο από το να ψωνίζω κομψά ρούχα για μικρά κοριτσάκια. Επειδή μοιάζουν τόσο μικροσκοπικά, μου φαίνονται ακόμα πιο cool! Μπορεί να μην έχω ανήψια ή βαφτιστήρια, αλλά έχω μία μικρή ξαδέρφη που πρόκειται να γίνει super stylish μέσα στα επόμενα τρία χρόνια (όπως το 'χω προγραμματίσει, δηλαδή). Γι' αυτό φέτος αποφάσισα να της πάρω ένα καρό παλτό από το Zara Kids που ενδείκνυται για το πιο όμορφο outfit, απλά σε μικρότερη version. Τη φαντάζομαι ήδη να το φοράει τα Χριστούγεννα! - Αφροδίτη Σακκά

Ένα μπουφάν για το βαφτιστήρι μου

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς. Βγαίνουμε στα μαγαζιά, χαζεύουμε τις στολισμένες βιτρίνες κι αγοράζουμε δώρα για τα παιδιά μας, τα βαφτιστήρια μας, τα ανίψια μας κ.ο.κ. Και επειδή έχω τη χαρά να είμαι νονά, κάθε χρόνο τέτοια εποχή πηγαίνω στα παιδικά για να βρω δώρο για το βαφτιστήρι μου. Φέτος επισκέφτηκα το Zara Kids και διάλεξα ένα πουπουλένιο μπουφάν, που για να πω την αλήθεια μου το είχε ζητήσει ο μικρός εδώ και καιρό και δεν μπορούσα να του χαλάσω το χατίρι. Ανυπομονώ να δω τη χαρά που θα κάνει ανοίγοντας το δώρο του. -Τζουλιάννα Καρνέζη

Ένα μπλέ cozy πουλόβερ για το ανιψάκι μου

Η πιο γλυκιά αναζήτηση ήταν το δώρο που θα κάνω στο ανιψάκι μου που γεννήθηκε στην Αγγλία και αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει η πρώτη μας γνωριμία! Ανυπομονώ να τον δω από κοντά και να παίξουμε. Από φωτογραφίες που έχω δει είναι το πιο stylish μωράκι και φυσικά θέλω το δώρο μου να το κάνει ακόμη πιο stylish αλλά να το κρατάει και ζεστό, ειδικά στην Αγγλία που έχει χαμηλές θερμοκρασίες. Είμαι σίγουρη ότι το πουλόβερ που επέλεξα θα ταιριάζει τέλεια με τα μπλε ματάκια του.Τώρα μετράω τις μέρες που θα το δω από κοντά και θα του δώσω το δώρο του. -Ελένη Τσούτση

Αθλητικά παπούτσια για το (ξ)αδερφάκι μου

Όταν λέω στους ανθρώπους ότι έχω τρια μικρότερα αγόρια ξαδέρφια, στην αρχή φαντάζονται κάτι σαν τον Χιούι, τον Λιούι και τον Ντιούι. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δυο ολόκληρους άντρες και έναν μισό (αφού είναι μόλις 10 χρονών). Καθώς τα τρία αυτά αγόρια είναι περισσότερο αδέρφια παρά ξαδέρφια μου, τους διαλέγω πάντα δώρα εγώ. Ο μικρότερος (που στην πραγματικότητα είναι αρκετά μεγάλος ώστε να κάνει λογοπαίγνια με τους φίλους μου) είναι πάρα πολύ αθλητικός και δραστήριος, οπότε φέτος σκέφτηκα να του πάρω ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Διάλεξα αυτά τα sneakers με το ιδιαίτερο σχέδιο, με τα οποία θα νιώθει άνετα, θα μπορεί να τρέχει και να παίζει, αλλά θα παραμένει και το πιο cool αγόρι του σχολείου. - Χριστίνα Γουδρούπη

Shopping tip: Φέτος, η Afiinity Mastercard μας χαρίζει διπλάσια Affinity euros! Αρκεί απλά να κάνουμε τις αγορές μας με την κάρτα μας, από 1 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2018 στα καταστήματα Zara, Pull & Bear και σε όλα τα καταστήματα του ομίλου Inditex, και θα κερδίσουμε 5% σε Affinity euros.

Και για περισσότερη γιορτινή μαγεία, με κάθε αγορά, θα μπαίνουμε αυτόματαστην κλήρωση για μία από τις 50 δωροεπιταγές Ζara αξίας 100 Ευρώ!

Καλά ψώνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.