ΣΤΙΛ SHOPPING

Το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα


Αφροδίτη Σακκά

24 Δεκεμβρίου 2018

pandora6087.jpg

Σίγουρα θα έχετε ακούσει το γνωστό "treat youself". Ε, λοιπόν, εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου φράση. Και θα σας αναλύσω το γιατί.

Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω. Μου αρέσει η συντροφικότητα, η οικειότητα, η αγάπη που μοιράζεσαι με την οικογένεια και τους φίλους, η εμπάθεια, η φροντίδα - και ψάχνω συνεχώς τρόπους να τα δείχνω όλα αυτά στους κοντινούς μου. Με έναν όμορφο λόγο (που συνήθως έρχεται απ' το πουθενά, απλά γιατί έτσι ένιωσα), μία μικρή κίνηση που θα τους υπενθυμίσει πως είμαι εδώ γι' αυτούς ή με ένα δώρο που θα τους κάνει να χαμογελάσουν. Βέβαια, μέσα στην καθημερινότητά μας, δίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα συνειδητοποιούμε. Δίνουμε ενέργεια και συγκέντρωση στη δουλειά μας, φροντίδα στα παιδιά μας, χρόνο στον/στην σύντροφο και το σπίτι μας ή σε όλα όσα χρειάζεται να γίνουν κάθε μέρα. Πόσο συχνά δίνουμε στον εαυτό μας όμως;

Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως το να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν είναι εγωιστικό - είναι ανάγκη. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Αν δεν είμαστε εμείς χαρούμενες και δυνατές, πώς θα δώσουμε όλα αυτά που θέλουμε στους άλλους; Αν δεν επιβραβεύσουμε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας, τότε ποιος θα το κάνει; Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε για τι πράγμα σας μιλάω. Ακόμα κι όταν αγοράζετε κάτι για εσάς ή περνάτε έστω και μία ώρα για να ηρεμήσετε, δε νιώθετε αυτόματα μία αίσθηση ευχαρίστησης και γαλήνης; Αυτό ακριβώς εννοώ.

Για να κλείσω, λοιπόν, μία αρκετά δύσκολη χρονιά που ήταν το 2018, αποφάσισα να μου κάνω ένα όμορφο δώρο που θα μου υπενθυμίζει όλα τα παραπάνω.

Περνώντας από τη βιτρίνα της PANDORA πριν λίγες μέρες, είδα αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια που μίλησε στη ψυχή μου! Λατρεύω τους κρίκους και οτιδήποτε έχει rose gold απόχρωση, οπότε όπως καταλαβαίνετε, έθεσα σε λειτουργία το προαναφερθέν "treat yourself". Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια περιλαμβάνουν και μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια που τα κάνει την ιδανική προσθήκη για το χριστουγεννιάτικο outfit μου για το φετινό ρεβεγιόν - από ένα όμορφο μαργαριτάρι στο εσωτερικό. Ξέρετε, τα μαργαριτάρια βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends στα κοσμήματα για το 2019, οπότε νομίζω δε χρειάζεται να πω περισσότερα.

Για την επόμενη χρονιά, το resolution μου είναι να φροντίζω λίγο παραπάνω τον εαυτό μου, όταν μπορώ. Να με επιβραβεύω για όσα καταφέρνω και να με κάνω να νιώθω όμορφη - εσωτερικά και εξωτερικά. Και τα νέα μου σκουλαρίκια θα αποτελούν τη μικρή μου, κομψή υπενθύμιση.

Ανακαλύψτε τις συλλογές PANDORA στο www.pandorashop.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.