ΣΤΙΛ SHOPPING

Βρήκαμε τα καλύτερα fashion items για maternity και after maternity στιλ


Αφροδίτη Σακκά

21 Ιουνίου 2019

photo-1495345771350-5f3374c052f3.jpg

Με τον ερχομό του καλοκαιριού, θέλουμε να είμαστε όσο πιο αέρινες και άνετες γίνεται, αλλά και κομψές την ίδια στιγμή. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή και το ντύσιμο χρειάζεται έξτρα προσπάθεια, για να πετύχουμε το ιδανικό καλοκαιρινό look.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που χρειαζόμαστε άνετα και αέρινα ρούχα, έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο, δε σημαίνει πως πρέπει να μείνουμε αναγκαστικά στα ρούχα εγκυμοσύνης, αφού υπάρχουν επιλογές που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να βρίσκονται απαραίτητα κάτω απ' την ταμπέλα του "maternity". Επιπλέον, αν βρίσκεστε στο στάδιο λίγο μετά από την εγκυμοσύνη σας, που ακόμα έχετε κάποια περιττά κιλά και δεν νιώθετε άνετα με τα κανονικά σας ρούχα, πάλι δε χρειάζεται να μείνετε στις κλασικές - και αναμενόμενες - επιλογές.

Γι' αυτό, φέτος το καλοκαίρι αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε και να φτιάξουμε μία λίστα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που μπορείτε να ενσωματώσετε στο προσωπικό σας στιλ και να δώσετε μία άλλη έννοια στο stylish maternity (ή after maternity!) look. Επισκεφθήκαμε το πιο εύκολο, γρήγορο και φιλικό mall, το AVENUE και σε μία μόνο βόλτα και χωρίς να κουραστούμε, μέσα από πάμπολλες επιλογές διαλέξαμε τα καλύτερα fashion items για το φετινό καλοκαίρι.

Αέρινα φορέματα

Φυσικά, το πρώτο item σε αυτή τη λίστα είναι το αέρινο φόρεμα, ένα κομμάτι το οποίο κάθε γυναίκα θέλει να φορά το καλοκαίρι. Είναι άνετο, κομψό και πολύ εύκολο να λειτουργήσει σε κάθε περίσταση. Συνδυάστε το με τα πιο άνετα σανδάλια σας και μία μικρή τσάντα.

Παντελόνες

Το δεύτερο απόλυτο fashion item, είναι φυσικά η παντελόνα. Μπορείτε να διαλέξετε μία με prints ή μία απλή λινή, αναλόγως με το προσωπικό σας στιλ. Συνδυάστε με ένα αέρινο πουκάμισο που δένει μπροστά έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη άνεση ή με ένα απλό κοντομάνικο top. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε οποιαδήποτε περίσταση.

Καλοκαιρινά tops + tunics

Το styling είναι πολύ σημαντικό, γι' αυτό και χρειαζόμαστε κομμάτια που να ταιριάζουν αρμονικά με αυτά που έχουμε στη ντουλάπα μας. Δηλαδή, χρειαζόμαστε αέρινες μπλούζες, καλοκαιρινά ανοιχτά χρώματα και λεπτά tunics που θα μπορούμε να φορέσουμε πάνω από μαγιό ή ένα λεπτό τιραντάκι.

Μαγιό + εσώρουχα 

Αν υπάρχει ένα item που είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτή την εποχή, είναι - τι άλλο; - το μαγιό. Είναι σημαντικό να βρούμε το σωστό μαγιό που θα είναι άνετο, αλλά και θα μας κάνει να δείχνουμε κομψές ακόμα και στην παραλία. Επιπλέον, είναι σημαντικό να έχουμε και τα κατάλληλα εσώρουχα, ειδικά αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έτσι ώστε να νιώθουμε προσεγμένες και με αυτοπεποίθηση, κάθε στιγμή.

Παπούτσια + σανδάλια

Είναι η εποχή που χρειαζόμαστε ό,τι πιο άνετο υπάρχει όσον αφορά την υπόδηση, αφού θέλουμε άνεση και να μην ζεσταινόμαστε - ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Προτιμήστε σανδάλια σε minimal σχέδια, έτσι ώστε να ταιριάζουν με κάθε κομμάτι της ντουλάπας σας. Αν προτιμάτε κλειστά παπούτσια, επιλέξτε ένα ζευγάρι αθλητικά από άνετο υλικό που θα αναπνέει.

Skincare

Φυσικά, το καλοκαίρι χρειαζόμαστε extra ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να μας αφυδατώσουν και να κάνουν το δέρμα μας να είναι ξηρό και θαμπό. Επιλέξτε το προιόν που σας ταιριάζει ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ το εμπορικό κέντρο AVENUE και τα καταστήματά του για τη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.