ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol. 133


28 Σεπτεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol. 133

Κάθε εβδομάδα, εμείς οι editors του Jenny.gr μοιραζόμαστε μαζί σας όλα fashion και beauty pieces που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και αγοράσαμε. Αυτήν την εβδομάδα ο καιρός μας μπέρδεψε. Στην μεταβατική αυτή περίοδο επενδύουμε στα basics.

Τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας δεν μας απογοητεύουν ποτέ. Μinimal και κομψά, συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα και γίνονται ο καμβάς για τα πιο stylish σύνολα.

 

jenny.gr

Το ρομαντικό πουκάμισο 
 Τα πουκάμισα ανήκουν σε αυτά τα κομμάτια, safe και διαχρονικά. Φέτος τα πουκάμισα αποτινάσσουν τον αυστηρό τους χαρακτήρα και αναδεικνύουν την ρομαντική, αναμφισβήτητα θηλυκή πλευρά τους. Συχνά βγάζουν drama, μέσα από φιόγκους και μικρά ή μεγαλύτερα βολάν, που χαρίζουν θεατρικότητα.
 Αυτήν την εβδομάδα επέλεξα ένα Μ&S πουκάμισο σε ρομαντική απόχρωση του ροζ, με όλα τα παραπάνω στοιχεία. Συνδυάζεται εύκολα με μίντι φούστες, ψηλόμεσες παντελόνες αλλά και τζιν. Αγαπάει τους τόνους του λευκού, μπες και camel. Το μανίκι αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες το χρίζουν ιδανικό για το φθινόπωρο.

Bρείτε το εδώ.

Μάρθα Κουμπάνη

Ρακέτα του τένις 

jenny.gr

Το αγαπημένο μου άθλημα είναι το τένις. Παλαιότερα το παρακολουθούσα μόνο στην τηλεόραση, τώρα πλέον το παίζω κιόλας. Το τένις μου προσφέρει ψυχική ηρεμία, καλή φυσική κατάσταση και άμιλλα.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξεις  τένις είναι μια καλή ρακέτα. Και επειδή όσο προχωράς επίπεδο αλλάζεις και ρακέτες, έφτασε η στιγμή να αγοράσω και εγώ μια καινούρια. Η χαρά που ένιωσα όταν πρωτοπήρα τη νέα μου ρακέτα στα χέρια ήταν πολύ μεγάλη. Αυτή σίγουρα ήταν μια αγορά που άξιζε τον κόπο. -Τζουλιάννα Καρνέζη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.