ΣΤΙΛ SHOPPING

Πήγαμε για shopping στo notos με τη νικήτρια του διαγωνισμού -Δείτε τα items που επέλεξε


Μάρθα Κουμπάνη

27 Νοεμβρίου 2019

Πήγαμε για shopping στo notos με τη νικήτρια του διαγωνισμού -Δείτε τα items που επέλεξε

Ο χειμώνας βρίσκεται μία ανάσα μακριά και είναι η εποχή που θέλουμε να ανανεωθούμε. Η γκαρνταρόμπα των περισσότερων από εμάς χρειάζεται update λίγο πριν η θερμοκρασία πέσει.
Και τι καλύτερο από μία ημέρα γεμάτη fun και shopping στην καρδιά της Αθήνας και τo notos
To #jennygr και τo notos ξέρουν καλά πως με μερικά κομμάτια- κλειδιά μπορούμε πολύ εύκολα να αναβαθμίσουμε το στιλ και την εικόνα μας στο πι και φι. Το αγαπημένο μας πολυκατάστημα έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε τα καθημερινά μας look.

jenny.gr

Aυτό σκεφτήκαμε κι εμείς, και, σε συνεργασία με τo notos διοργανώσαμε έναν διαγωνισμό με μία τυχερή να κερδίζει δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για να κάνει τις χειμερινές αγορές της με τη βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές της fashion editor του #jennygr.

jenny.gr
To blanketscarf από τα Esprit

Nικήτρια μέσα από κλήρωση αναδείχτηκε η Γεωργιάνα, ένα κορίτσι με πανέμορφο βλέμμα και μακριά μαύρα μαλλιά. Και κάπως έτσι οι δυο μας πήγαμε μαζί για shopping therapy, ανταλλάξαμε απόψεις, γνωριστήκαμε καλύτερα και το διασκεδάσαμε απόλυτα.  

jenny.gr

Η Γεωργιάνα εργάζεται σε γραφείο και έτσι στο στιλ της πρωταγωνιστούν τα office appropriate κομμάτια, που καλύπτουν τις ανάγκες της δουλειάς της. Τα tailored κοστούμια της αρέσουν και πηγαίνουν απόλυτα με τη δυναμική προσωπικότητα της. Αγαπάει το μίνιμαλ στιλ και τα διαχρονικά neutral χρώματα. Έτσι, στην βόλτα μας εστιάσαμε περισσότερο σε κομμάτια κλασικά και κομψά, όπως ένα καλό πανωφόρι, ένα στιλάτο blazer, μία θηλυκή μίντι φούστα και δερμάτινα loafers.

jenny.gr

Η βόλτα στους διαδρόμους ήταν απολαυστική και οι επιλογές μας αμέτρητες, από τα μεγαλύτερα fashion και beauty brands.

jenny.gr
Η φούστα Sisley

Στo notos υπάρχουν όλα τα νέα trends και τεράστια ποικιλία σχεδίων. Έτσι, όταν δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε, βοήθησα τη νέα μου φίλη να επιλέξει με βάση το τι της ταιριάζει περισσότερο.
Τελικά, κατέληξε σε μία ultra chic πλισέ, μίντι φούστα σε κρεμ απόχρωση Sisley, ένα ζεστό και μοντέρνο blanketscarf Esprit και ένα minimal ζιβάγκο Only.

Η νικήτρια μας έφυγε από τo notos χαρούμενη, ανανεωμένη και με πολλές τσάντες notos στα χέρια, έτοιμη για τον χειμώνα.

Φωτογραφίες: Aλίνα Κέκη

INFO:

Σταδίου & Αιόλου, Αθήνα
τηλ.: 210 3245811

και στο www.notos.gr

Για περισσότερες ιδέες επισκεφτείτε τα www.instagram.com/notosofficial/ και www.facebook.com/notosGreece/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.