ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.143


Μάρθα Κουμπάνη

8 Δεκεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.143

Και αυτή την εβδομάδα oι editors του #jennygr επιλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια και όλα τα items που ξεχωρίσαμε. 

Fashion, beauty items και άλλα fun ή χρηστικά αντικείμενα που μας ανεβάζουν τη διάθεση. Είστε έτοιμες να μπείτε σε mood Χριστουγέννων; Ή απλά θέλετε να ανανεωθείτε ενόψει γιορτών; Σε όποια φάση κι αν είστε οι επιλογές μας θα σας δώσουν ιδέες και θα σας εμπνεύσουν.

 

To ζεστό και stylish puffer 

Όταν ήμουν μικρότερη μισούσα τα ρούχα με όγκο και μιας και είμαι αρκετά μικροκαμωμένη, πίστευα πως δεν με κολακεύουν. Πλέον δεν μπορώ να βλέπω παλτό ή jacket με στενή γραμμή και καθετί το overiszed είναι στα μάτια μου πιο cool αλλά και σοφιστικέ. Το puffer jacket είναι μια κατηγορία από μόνο του και αυτό το μεταλλιζέ γαλάζιο Replay μπουφάν πρακτικό, ζεστό και σούπερ στιλάτο για το χειμώνα. 

-Μάρθα Κουμπάνη

jenny.gr

Τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα στολίδια

jenny.gr

Έχει μπει για τα καλά ο Δεκέμβριος και το κλίμα που επικρατεί γύρω μας, μας θυμίζει πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Λίγο το κρύο, λίγο τα στολισμένα μπαλκόνια και οι στολισμένες πλατείες σε κάνουν να αγαπάς τόσο πολύ τα Χριστούγεννα που κάθε χρόνο περιμένεις με ανυπομονησία να έρθουν. Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα βγήκα μια βόλτα στα μαγαζιά για να κάνω τα αγαπημένα μου ψώνια...που δεν είναι άλλα από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Κάθε χρόνο αγοράζω στολίδια για το δέντρο και κάθε φορά νιώθω την ίδια χαρά. - Τζουλιάννα Καρνέζη

 Ένα μοναδικό λάδι για τα μαλλιά και την επιδερμίδα μου 

jenny.gr

Αν κάτι απολαμβάνω τα Χριστούγεννα είναι η βραδινή μου περιποίηση. Πρόσφατα λοιπόν πρόσθεσα στα βήματα χαλάρωσης και το λάδι Miss Dior Fresh Rose που θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά μου! Το νερό από τριαντάφυλλο Centifolia προσθέτει μια ελαφριά και δροσερή ποιότητα στο ξηρό λάδι για ένα σατινέ αποτέλεσμα χωρίς λιπαρά κατάλοιπα. Προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά εντείνοντας τη μυρωδιά του αρώματος Miss Dior. Βρείτε το εδώ και χαρίστε στον εαυτό σας την φροντίδα που χρειάζεται!
 -Ελένη Τσούτση

Ένα τζάκι... οφθαλμαπάτη!

jenny.gr

Το πνεύμα των Χριστουγέννων πλησιάζει και κάνει επιτακτική την ανάγκη για μια ζεστή ατμόσφαιρα! Οι πιο όμορφες γιορτινές στιγμές στήνονται πάντα γύρω από ένα τζάκι και για όσους δεν έχουν, η παραπάνω λύση είναι εξαιρετική! Αν και πρόκειται για οφθαλμαπάτη, το μικρό τζακάκι που αγόρασα, κρατάει απίστευτη συντροφιά τα βράδια και προσφέρει "ζεστασιά" στον χώρο! Είναι εξαιρετική επιλογή σε περίπτωση που δεν έχετε τζάκι, ειδικά εάν πίσω από αυτό, τοποθετήσετε το κινητό σας, επιλέγοντας το YouTube για να ακούτε και τις "σπίθες" που βγάζει! - Έλενα Κρητικού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.