ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.152


9 Φεβρουαρίου 2020

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.152

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή, εμείς οι οι editors του #jennygr μοιραζόμαστε με τις αναγνώστριες τα αγαπημένα μας κομμάτια. Fashion και beauty items αλλά και πρακτικά αντικείμενα που έκαναν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και όμορφη.

Το fleece jacket

jenny.gr

American Eagle, notos 

Aυτή την εβδομάδα το κρύο επέστρεψε και τα πρωινά ήταν ακόμα πιο δύσκολο να ντυθώ και να φύγω για το γραφείο. Αναζητούσα μανιωδώς μέσα στη ντουλάπα όχι απλά κάτι ζεστό αλλά και απαλό, σχεδόν σαν πιτζάμα. Η τέλεια επιλογή είναι ένα cozy και cool φλις κομμμάτι, όπως αυτό.

-Μάρθα Κουμπάνη

Κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες και σπιράλ

jenny.gr

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι πάντα απαραίτητο για κάθε μας εμφάνιση, καθώς απογειώνει τα σύνολά μας. Εάν είναι στους σωστούς χρωματικούς τόνους και στο κατάλληλο μέγεθος, τα σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν εντυπωσιακό ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο. Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα πριν λίγες μέρες, και προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε ρούχο, κυρίως στις βραδινές εμφανίσεις.

- Έλενα Κρητικού
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.