ΣΤΙΛ SHOPPING

Η αναπάντεχη τάση της άνοιξης που θα κάνει το layering παιχνίδι


Μάρθα Κουμπάνη

11 Μαρτίου 2021

Η αναπάντεχη τάση της άνοιξης που θα κάνει το layering παιχνίδι
Αυτή η τάση ήταν έκπληξη

Μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά μοιάζει σαν το lockdown να έχει φέρει μια σειρά πρακτικών τάσεων. Basic tops, puffer jackets και combat boots είναι μόνο μερικά. Το αμάνικο jacket ή αλλιώς gilet είναι ένα κομμάτι που συγκεντρώνει όλο περισσότερο το ενδιαφέρον τους τελευταίους 12 μήνες, και το φορούν ήδη οι πιο στιλάτες γυναίκες.

Εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές από δέρμα ως καπιτονέ και patchwork.


Το γιλέκο με μπεζ καπιτονέ & Other Stories είναι από αυτά που ξεχώρισε αμέσως το fashion crowd. To brand άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι από τους ειδικούς στο να δημιουργεί τάσεις. Επιπλέον, είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να φορέσετε στην μεταβατική περίοδο με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού της άνοιξης. Τα αμάνικα jackets είτε επιλέξετε ένα σε μορφή μπουφάν είτε περισσότερο σε στιλ γιλέκο είναι ιδανικά για να κάνετε layering την άνοιξη.

Φορέστε τα με πουκάμισα και λεπτά ζιβάγκο ή ακόμα και τα αγαπημένα σας hoodies για ένα sporty chic look.

Toλμήστε να τα φορέσετε ακόμα και πάνω από τα ρομαντικά σας φορέματα και δεν θα χάσετε.

Σε ουδέτερα χρώματα είναι διαχρονικά, safe και cool. Όμως στην αγορά θα βρείτε μια σειρά από υπέροχες επιλογές σε έντονο χρώμα που θα σας φτιάξει την ψυχολογία!

Best spring gilets

@PROSENKILDE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.