ΣΤΙΛ SHOPPING

Oι ωραιότερες μπαλαρίνες: To μίνιμαλ και θηλυκό παπούτσι που χρειάζεστε για τα ανοιξιάτικα looks


Μάρθα Κουμπάνη

15 Απριλίου 2021

Oι ωραιότερες μπαλαρίνες: To μίνιμαλ και θηλυκό παπούτσι που χρειάζεστε για τα ανοιξιάτικα looks
Οι ωραιότερες μπαλαρίνες της άνοιξης

Loafers, chunky trainers, Mary Janes ακόμα και σαμπό, είναι τα στιλ παπουτσιών που κυριαρχούν αυτή την περίοδο. Η παντελής απουσία high heels -εκτός αν το επιβάλλει το dress code του γραφείου- δεν μας αφήνει πολλές επιλογές πέρα από άνετα και cool flats.

 Όλα όμως τα παραπάνω έχουν δικό τους χαρακτήρα που φυσικά δεν μπορεί να μην χρωματίσει με το στιλ του το εκάστοτε outfit. Tα loafers είναι πολύ αυστηρά ακόμα κι αν φορεθούν με καλτσάκια, τα mary janes πολύ preppy, τα clogs πολύ bohemian και τα trainers πολύ χοντροκομμένα! Όλα υπέροχα δεν λέω, αλλά δεν νιώθετε κι εσείς ότι θέλετε κάτι πιο minimal και προσγειωμένο;

jenny.gr

Aυτό σκεφτόμουν σήμερα το πρωί την ώρα που φορούσα ένα cigarette παντελόνι σε λιλά απόχρωση, (αγαπώ τα χρώματα και φοράω σχεδόν καθημερινά).

Έψαχνα κάτι ουδέτερο, αλλά όχι αδιάφορο. Οι κλασικές μπαλαρίνες κατέληξα πως θα είναι πάντα η απάντηση. Και τι δεν θα έδινα να έχω σήμερα ένα ολόισιο pointed ζευγάρι σε λευκό ή μπεζ.

 Για αυτό βρήκα τις ωραιότερες της αγοράς, για εσάς που μοιράζεστε το ίδιο mood.

Tαιριάζουν με όλα, είναι άνετες και απολύτως ανοιξιάτικες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.