ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι πιο στιλάτες jumpsuits της άνοιξης θα δώσουν νέο νόημα στο καθημερινό ντύσιμο


Μάρθα Κουμπάνη

16 Απριλίου 2021

Οι πιο στιλάτες jumpsuits της άνοιξης θα δώσουν νέο νόημα στο καθημερινό ντύσιμο
Οι πιο στιλάτες jumpsuits της άνοιξης

Δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο και stylish από μια jumpsuit ή αλλιώς ολόσωμη φόρμα. Ακόμα κι αν πολλές γυναίκες τη φοβούνται και διστάζουν να την υιοθετήσουν και να την εντάξουν στα καθημερινά τους σύνολα, αρκεί μια δοκιμή και η δροσερή γραμμή και άνετη φόρμα θα σας πείσουν.

Οι jumpsuits, αποτελούν ένα ολοκληρωμένο οutfit και αυτό είναι τέλειο ειδικά τα πρωινά όταν ετοιμάζεστε για το γραφείο και δεν θέλετε να το πολυσκεφτείτε για να ντυθείτε. Στο γραφείο θα κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

jenny.gr

 Eιδικά τώρα, που θέλουμε να βγάλουμε σιγά σιγά την καραντίνα από πάνω μας, είναι ιδανική επιλογή. Θα αντικαταστήσουν με τον πιο stylish τρόπο τις φόρμες και τα loungewear σύνολα, για να βγούμε σιγά σιγά έξω και να κάνουμε βόλτες κάτω από τον ήλιο.

Σε ότι αφορά τα σχέδια μοιράζονται ανάμεσα στις εργατικές boilersuits, τα αέρινα και ρομαντικά υφάσματα και τις σαλοπέτες. Όποιο στιλ κι αν σας ενθουσιάζει, σίγουρα μια jumpsuit είναι must have.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.