ΣΤΙΛ SHOPPING

Πρώτος καύσωνας: Με αυτά τα δροσερά tops θα τον αντιμετωπίσετε με στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιουνίου 2021

Πρώτος καύσωνας: Με αυτά τα δροσερά tops θα τον αντιμετωπίσετε με στιλ
Τα πιο δροσερά και κομψά tops για τον καύσωνα

Τέλη Ιουνίου και ο πρώτος καύσωνας έκανε την επίσκεψή του. Πλέον οι περισσότερες μετακινούμαστε κανονικά και τόσο το δρομολόγιο από και προς την δουλειά, όσο και η παραμονή μας στον εργασιακό χώρο μπορεί να γίνει ανυπόφορη κάτω από αυτές τις συνθήκες ζέστης.

Χρειαζόμαστε σύνολα δροσερά, από ελαφριά υφάσματα και συνθέσεις από όσο το δυνατόν, φυσικά υλικά που επιτρέπουν στο σώμα και στο δέρμα να αναπνέει. Η μία επιλογή είναι τα δροσερά μας φορέματα. Αν όμως, δεν θέλετε να φορέσετε (για μία ακόμα συνεχόμενη ημέρα), φόρεμα τότε ένα δροσερό και κομψό top είναι η τέλεια επιλογή!

jenny.gr

Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και βρήκαμε τα πιο elegant και αέρινα tops που θα σας εξασφαλίσουν άνεση και στιλ είτε βρίσκεστε στο γραφείο, είτε για υποχρεώσεις στην πόλη είτε ακόμα και στις διακοπές σας.

Ανάμεσά τους, οι μεγαλύτερες τάσεις: Aπό θηλυκά halter necks που αποκαλύπτουν τους ώμους, νεανικά cropped tops που θέλουν να φορεθούν με ψηλόμεσες παντελόνες, έως ρομαντικά βολάν και puffy sleeves που είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Για ακόμα πιο δροσερή αίσθηση θα τα φορέσουμε με τις μίντι φούστες μας και με σανδάλια ή με βερμούδες από λινό και mules.

Ανακαλύψτε τα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.