ΣΤΙΛ SHOPPING

Βρήκαμε τις ωραιότερες knee-high μπότες για ασυναγώνιστα looks από το πρωί ως το βράδυ


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2021

Βρήκαμε τις ωραιότερες knee-high μπότες για ασυναγώνιστα looks  από το πρωί ως το βράδυ
Οι ωραιότερες knee high μπότες για έναν ασυναγώνιστα κομψό χειμώνα

Μπορεί να είναι ακόμη μέσα Οκτωβρίου, αλλά νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες σε δύο πράγματα.

1. Είναι πλέον καιρός να αρχίσουμε να φοράμε μπότες και μποτάκια. Ήδη οι βροχές της προηγούμενης εβδομάδας το κατέστησαν απόλυτα σαφές ότι τα sneakers είναι πολύ υφασμάτινα και τα loafers -όσο τρακτερωτή σόλα κι αν έχουν αυτή την σεζόν- αφήνουν τα πόδια μας πολύ εκτεθειμένα και... μπάζουν νερά.

2. Αν κάτι μας έλειψε τον περασμένο χρόνο, αυτό είναι τα εντυπωσιακά παπούτσια και τα παπούτσια με τακούνια. Αλήθεια εσείς δοκιμάσατε να περπατήσετε με ψηλοτάκουνα; Αν όχι ακόμα, πιστέψτε με, θα χρειαστείτε κάτι απόλυτα σταθερό για την επιστροφή στα τακούνια.

Με αυτά τα δεδομένα το συμπέρασμα που προκύπτει στο μυαλό μιας ταπεινής fashion editor είναι οτι το παπούτσι που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μας αυτήν την εποχή είναι ένα ζευγάρι knee high boots.

Ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο, ένα στιλ διαχρονικό και ευκολοφόρετο, που ταιριάζει με όλα και φοριέται πρωί και βράδυ.

Οι knee high boots είναι απαραίτητες σε κάθε ντουλάπα αφού φοριούνται με τις midi φούστες και τα φορέματα μας, τα σέξι mini, πάνω από τα στενά τζιν παντελόνια μας και γιατί όχι, τις culottes. Σε ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά και σε χρώματα έκπληξη, από δέρμα, σουέντ υφή ή κροκό, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε ύψος τακουνιού: flat, με χοντρό και σταθερό τακούνι ή kitten heel.

Εμείς βρήκαμε τις μπότες μέχρι το γόνατο στις οποίες αξίζει να επενδύσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.