ΣΤΙΛ SHOPPING

Αυτά τα καλσόν φτιάχτηκαν για party


Μάρθα Κουμπάνη

11 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά τα καλσόν φτιάχτηκαν για party
Αυτά τα καλσόν θα ολοκληρώσουν με στιλ τα party looks μας

Μέσα στα χρόνια η μόδα έχει κρατήσει διαφορετικές στάσεις απέναντι στο καλσόν ως αξεσουάρ. Υπάρχουν φορές που το αποθεώνει και άλλες που το αντιμετωπίζει ως αναγκαίο κακό.

Και είναι αλήθεια, ας το παραδεχτούμε: Σε καμία δεν αρέσει πραγματικά να φοράει καλσόν.

best-party-tights

Όμως είναι επίσης αλήθεια ότι είναι απαραίτητο το χειμώνα και ειδικά τις κρύες ημέρες που θέλουμε να φορέσουμε τα κομψά φορέματα και φούστες μας αλλά δεν μπορούμε να βγούμε με γυμνά πόδια. Κάπως έτσι, το καλσόν αναδεικνύεται ένας μικρός ήρωας του στιλ μας του καθημερινού, αλλά και του επίσημου.

Η περίοδος των γιορτών είναι μία εποχή ιδανική για να φορέσει κάνεις καλσόν, καθώς έχει όλα τα παραπάνω στοιχεία. Δεν μιλάμε φυσικά για το οποιοδήποτε basic σχέδιο. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που ακόμα και τα καλσόν είναι πιο festive και εντυπωσιακα από πότε για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα looks του ρεβεγιόν και κάθε party στο οποίο θα παραβρεθούμε.

best-party-tights

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα party tights για να διαλέξετε με ποιο θα συνοδεύσετε το καλό σας φόρεμα.

Ανάμεσα στα σχέδια υπάρχουν κεντημένα κρύσταλλα, polka dots, δαντέλες, πέρλες αλλά και fishnet, τα οποία κάνουν δυναμικό come back. Όλα τους διεκδικούν την προσοχή και πετυχαίνουν να τραβήξουν τα βλέμματα τα πόδια. Ανακαλύψτε τα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.