ΣΤΙΛ SHOPPING

Sequin Season: Και φέτος θα ενδώσουμε στο γιορτινό cliché που χαρίζει λάμψη στα looks μας


Μάρθα Κουμπάνη

14 Δεκεμβρίου 2021

Sequin Season: Και φέτος θα ενδώσουμε στο γιορτινό cliché που χαρίζει λάμψη στα looks μας
Sequin Season: Τα πιο κομψά κομμάτια με παγιέτες για να λάμψετε στις γιορτές

Sequins ή αλλιώς πούλιες ή αλλιώς παγιέτες.

Oι παγιέτες επιστρέφουν κάθε χρόνο στις γιορτές ως το απόλυτο στιλιστικό cliché, στο οποίο όμως δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Μικρότερες ή μεγαλύτερες, οι παιχνιδιάρικες παγιέτες ,ξέρουμε ότι μπορούν να κάνουν κάθε look, glam και λαμπερό στην στιγμή. Αντίθετα από ότι ίσως νομίζετε οι παγιέτες μπορούν να δείχνουν κομψές και πολυτελείς, αν φορεθούν σωστά.

Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ακόμα την πιο απαιτητική μινιμαλίστρια. Μini φούστες που προορίζονται για ατελείωτο χορό και party μέχρι το πρωί, μίντι που «φλερτάρουν» με τα chunky πουλόβερ σας και διεκδικούν να φορεθούν ακόμα και στο γραφείο, φορέματα κάθε μήκους που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα στο ρεβεγιόν. Μπορείτε αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με ένα κοστούμι,ολόκληρο στολισμένο με πούλιες ή να διαχωρίσετε τα δυό μέρη ενός set.

Aν πάλι διστάζετε να τις υιοθετήσετε σε μεγάλες επιφάνειες, ένα τσαντάκι ή ψηλοτάκουνα είναι μια stylish επιλογή για μια λαμπερή πινελιά στο outfit σας.

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα κομμάτια με παγιέτες στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.