ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα πιο κομψά και μίνιμαλ φλατ σανδάλια του 2022


Μάρθα Κουμπάνη

26 Μαΐου 2022

Τα πιο κομψά και μίνιμαλ φλατ σανδάλια του 2022
Αυτά τα σανδάλια αποδεικνύουν την εκκωφαντική κομψότητα της απλότητας. 

Ζούμε σε περίεργους και διαρκώς μεταβαλλόμενους καιρούς. Αλλά υπάρχει κάτι παρήγορο στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής σεζόν, όταν αντικαθιστούμε τις μπότες μας με κομψά σανδάλια που αφήνουν τα πόδια μας επιτέλους να αναπνεύσουν ξανά.

Ωστόσο, αυτό δεν κάνει την επιλογή των τέλειων σανδαλιών εύκολη υπόθεση. Η εύρεση του τέλειου ζευγαριού άνετων και κομψών σανδαλιών για κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάμεσα σε μια ατελείωτη σειρά επιλογών είναι στην αρχή διασκεδαστική, μέχρι που καταλήγει εξαντλητική. Αυτός είναι ένας καλός λόγος να στραφούμε σε minimal και διαχρονικά στιλ που ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν. Είναι ευέλικτα και ταιριάζουν με όλα μας τα σύνολα, από τα πολύχρωμα εμπριμέ κοστούμια.

Εμεις μετά από έρευνα συγκεντρώσαμε τα πιο μοντέρνα στιλ της σεζόν, με λουράκια με κόμπους και υφαντά, φυσικές ίνες, πλατφόρμες και τετράγωνες σόλες, ζωηρά χρώματα και γλυπτές σιλουέτες. Κοινός παρανομαστής; H μίνιμαλ αισθητική.

Αυτά τα σανδάλια αποδεικνύουν την εκκωφαντική κομψότητα της απλότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.