ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα άνετα φορέματα που μπορείς να φοράς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιουνίου 2023

Shopping Alert: Τα άνετα φορέματα που μπορείς να φοράς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά
Instagram/pernilleteisbaek
Με μερικά έξυπνα κομμάτια μπορείς να αισθάνεσαι σικάτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου, αλλά και να κάνεις οικονομία

Το να είσαι έγκυος και να περιμένεις το παιδί σου δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσεις στον βωμό της άνεσης το στιλ σου, ούτε φυσικά να ξεκινήσεις να αγοράζεις ρούχα εγκυμοσύνης με τη σέσουλα επειδή τα δικά σου ρούχα -προ εγκυμοσύνης- δεν σου κάνουν πλέον. Υπάρχουν μερικά έξυπνα κομμάτια, τα οποία πολύ πιθανόν να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, που φοριούνται μια χαρά και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά.

Αν τώρα δεν τα έχεις ήδη και πας να τα ψωνίσεις, το σημαντικότερο είναι να σου αρέσουν και τώρα που είσαι έγκυος, αλλά και μετά που θα έχεις επιστρέψει στην προτέρα κατάστασή σου. Το θέμα είναι να μην αλλάξεις το προσωπικό σου στιλ επειδή έχεις μια χαριτωμένη κοιλιά, αλλά να το προσαρμόσεις ώστε να είσαι και πάλι εσύ, αλλά έγκυος.

Ιδανικές λύσεις είναι τα oversized φορέματα, τα φορέματα με τα ρυθμιζόμενα ανοίγματα στα πλάγια, όσα δεν έχουν σταθερή ραφή στη μέση και τα φορέματα σε γραμμή άλφα. Φυσικά υπάρχουν και τα ελαστικά που κολακεύουν πολύ μιας και δείχνουν όλη την κοιλιά, αλλά το καλοκαίρι συνήθως θέλουμε κάτι πιο αέρινο και πιο ανάλαφρο.

Έχοντας στο μυαλό μας λοιπόν την βιωσιμότητα, την οικονομία και φυσικά το να μην αλλάξεις το στιλ σου μόνο και μόνο επειδή περιμένεις παιδί, φτιάξαμε μια λίστα με 6 καλοκαιρινά φορέματα που μπορείς να τα βάλεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά. Καλά ψώνια!

1. Patrizia Pepe - Φόρεμα κοκτέιλ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Φόρεμα κοκτέιλ με δέσιμο στον λαιμό

2. s.Oliver - Φόρεμα καθημερινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Φόρεμα καθημερινό με διάφορα χρώματα

3. TWINSET - Φόρεμα καλοκαιρινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Φόρεμα καλοκαιρινό σε άσπρο και μαύρο

4. Sister Jane - Mini φόρεμα με all-over διακοσμητικά λουλούδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Mini φόρεμα με all-over διακοσμητικά λουλούδια

5. Orsay - Mini φόρεμα αμάνικο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Mini φόρεμα αμάνικο

6. Suncoo - Midi φόρεμα με διάτρητες λεπτομέρειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Midi φόρεμα με διάτρητες λεπτομέρειες

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις επιλογές μας μαζί και καλά ψώνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.