ΣΤΙΛ SHOPPING

Εκπτώσεις Alert: 5 κομψά καφτάνια που θα φοράς στο νησί, αλλά και στην πόλη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

Εκπτώσεις Alert: 5 κομψά καφτάνια που θα φοράς στο νησί, αλλά και στην πόλη
Instagram/blancamiro
Αυτή τη σεζόν το καφτάνι ήρθε για να «πάρει το αίμα του πίσω» και χαιρόμαστε πολύ

Μέχρι τώρα τα cut-out και τα bodycon φορέματα βασίλευαν στους δρόμους και στις βιτρίνες, με αποτέλεσμα τα καφτάνια να εξοριστούν στην resortwear γκαρνταρόμπα μας αποκλειστικά. Όλα αυτά όμως άλλαξαν αυτή τη σεζόν με την επιστροφή στις πιο άνετες και oversized γραμμές και την εμμονή με το quiet luxury. Η θέληση για ένα πιο χαλαρό, αλλά luxury ντύσιμο επέστρεψε και μαζί με αυτή και τα καφτάνια.

Αυτό που κάνει τα καφτάνια ενδιαφέροντα και πολύ αγαπητά είναι η γραμμή τους. Ναι, αυτή η γραμμή που επιτρέπει σε όλους -μα όλους- τους σωματότυπους και σε όλα τα μεγέθη να μπορούν να φορέσουν ένα καφτάνι και να απολαύσουν το loose στιλ του. Η ομορφιά τους επίσης κρύβεται και στην «έξυπνη» φύση τους. Ενώ από τη μια δεν μπορείς να μη το φορέσεις στις διακοπές από την παραλία, μέχρι το βραδινό ποτό, από την άλλη το καφτάνι πλέον φοριέται με μεγάλη ευκολία και επιτυχία στις πόλεις.

Διάλεξε το αγαπημένο σου καφτάνι, συνδύασέ το με μια ψάθινη τσάντα, σαγιονάρες και ψάθινο καπέλο για την παραλία, ενώ για την πόλη φόρεσε μεγάλα κοσμήματα και strappy σανδάλια. Εμείς επιλέξαμε 5 ευκολοφόρετα καφτάνια που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι και θα τα φοράς συνέχεια. Και μην ξεχνάς, είναι εκπτωτικά! Καλά ψώνια!

1. Tatuum - Φόρεμα καλοκαιρινό Trenka - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Gant - Midi καφτάνι λινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Pink Label - Mini καφτάνι με φάσες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Pitusa - Καφτάνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Toi & Moi - Midi φόρεμα με floral τύπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω galley όλα τα καφτάνια μαζί και διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.