ΣΤΙΛ SHOPPING

Εκπτώσεις Alert: 5 καλοκαιρινές ολόσωμες φόρμες, που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουλίου 2023

Εκπτώσεις Alert: 5 καλοκαιρινές ολόσωμες φόρμες, που θα λατρέψεις
Instagram/juliesfi
Η mini ολόσωμη φόρμα «φωνάζει» καλοκαίρι

Ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που δεν του δίνουμε συχνά την αξία που του αναλογεί, είναι η mini ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς playsuit. Μερικές φορές την συνδέουμε -κακός- με πιο μικρές ηλικίες, σχεδόν παιδικές, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μια mini ολόσωμη φόρμα φυσικά και μπορεί να φορεθεί από ενήλικες, με το ανάλογο styling.

Είναι άνετη, είναι χαριτωμένη και θεωρείται «εύκολη επιλογή», εφόσον μιλάμε για ένα κομμάτι και δεν έχεις να σετάρεις π.χ. μπλούζα με κάτι ακόμα. Οι επιλογές επίσης είναι πάρα πολλές και υπάρχουν mini ολόσωμες φόρμες για όλα τα στιλ, όπως τζιν, βαμβακερές, crochet, από δαντέλα, girly, casual, sexy, ακόμα και πιο επίσημες. Μπορούν να συνδυαστούν με φλατ και με ψηλοτάκουνα, ανάλογα με την περίσταση. Εμείς βρήκαμε τις πιο cool mini ολόσωμες φόρμες και σας τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Είναι 5, είναι με έκπτωση και μας αρέσουν όλες. Καλά ψώνια!

1. Tommy Jeans - Ολόσωμη φόρμα Badge - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. BDG Urban Outfitters - Ολόσωμη φόρμα εκρού - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Kocca - Ολόσωμη φόρμα με all-over floral print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Patrizia Pepe - Ολόσωμη φόρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Toi & Moi - Κρουαζέ ολόσωμο φορμάκι με ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.