ΣΤΙΛ SHOPPING

Εκπτώσεις Alert: 5 υπέρχοχα μεταλλικά πέδιλα που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Ιουλίου 2023

Εκπτώσεις Alert: 5 υπέρχοχα μεταλλικά πέδιλα που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου
Instagram/aimeesong
Τα μεταλλικά πέδιλα είναι εδώ και σε έκπτωση

Τα μεταλλικά χρώματα είναι μια major τάση αυτή τη χρονιά. Μπορείς να την υιοθετήσεις φορώντας χρυσές μπαλαρίνες, ασημένια tops, φούστες στο χρώμα του χαλκού ή οποιοδήποτε χρώμα στη μεταλλική του απόχρωση σε όποιο ρούχο προτιμάς. Τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι η γυαλάδα που προσφέρουν τα μεταλλικά χρώματα είναι παντού.

Εμείς αγαπάμε πολύ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα στα μεταλλικά χρώματα, διότι είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που ναι μεν φοριέται μόνο σε πολύ συγκεκριμένα enets, αλλά είναι αρκετά κομψό. Χρυσά, ασημένια, ροζ χρυσά ή χάλκινα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ταιριάζουν με πολλά χρώματα και ανεβάζουν το look μας είτε αυτό είναι ένα look γάμου, είτε black-tie event, είτε οποιαδήποτε άλλη πιο επίσημη εκδήλωση. Τώρα που οι εκπτώσεις σου δίνουν την ευκαιρία να αγοράσεις κάτι σε χαμηλότερη τιμή, επωφελήσου αυτής της διαφοράς και αγόρασε τα μεταλλικά πέδιλα που πάντα ήθελες. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 5 μεταλλικά πέδιλα που θα φοράς για χρόνια και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Καλά ψώνια!

1. Tamaris - Μωβ σανδάλια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. DeeZee - Ασημί σανδάλια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. LAUREN RALPH LAUREN - Ασημένια πέδιλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. DeeZee - Χρυσά σανδάλια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. EXE - Πέδιλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.