ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα μαλακά & λεπτά πουλόβερ που θέλεις να φοράς το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Σεπτεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα μαλακά & λεπτά πουλόβερ που θέλεις να φοράς το φθινόπωρο
Instagram/chloelecareux
Το φθινόπωρο θέλουμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να αισθανόμαστε την μαλακή και ζεστή αίσθηση ενός λεπτού πουλόβερ

Τίποτα δε συγκρίνεται με την ζεστασιά ενός μαλακού πουλόβερ στο δέρμα σου τις πρώτες κρύες μέρες του φθινοπώρου. Αυτή η γλυκιά προσμονή του κρύου μετά την ατελείωτη ζέστη του καλοκαιριού, έρχεται και «κουμπώνει» με την cozy αίσθηση ενός πουλόβερ. Δεν μιλάμε για τα χοντρά oversized ζιβάγκο πουλόβερ, που μοιάζουν με μοδάτα κινούμενα σύννεφα. Όχι, εδώ μιλάμε για τα λεπτά, μαλακά και κομψά πλεκτά του φθινοπώρου.

Μπορείς να τα σετάρεις με τα πάντα, ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Ταιριάζουν εξαιρετικά με παντελόνια κοστουμιού και τζιν, ενώ αν φορέσεις ένα λευκό t-shirt ή ένα πουκάμισο από μέσα το κάνεις πιο «δικό» σου και είσαι καλυμμένη αν ζεσταθείς στη μέση της ημέρας ή σε κάποιον εσωτερικό χώρο. Μη ξεχάσεις να τα σετάρεις με την μεγάλη τάση του φθινοπώρου στα κοσμήματα, τα φουσκωτά κοσμήματα. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα πιο μαλακά φθινοπωρινά πουλόβερ για να τυλίξεις γύρω σου. Καλά ψώνια!

1. b.young - Πράσινο Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Κόκκινο πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Fabiana Filippi - Πλεκτό με λεπτομέρεια κεντήματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Funky Buddha - Πλεκτό σενίλ πουλόβερ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Gant - Πλεκτό με ανάγλυφο σχέδιο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.