ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 ζακέτες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση μέσα στο φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: 5 ζακέτες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση μέσα στο φθινόπωρο
Instagram/tinvcb
Οι 5 ζακέτες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις μόλις δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη (όχι με την κακή έννοια)

Το «Ζακέτα να πάρεις» είναι το εθνικό σύνθημα της Ελληνίδας μάνας, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Μαζί όμως με αυτή την φράση έρχεται και το κύμα δυσαρέσκειας και εκνευρισμού να μας στοιχειώσει από τα παιδικά μας χρόνια. Δεν είναι ανάγκη. Άλλαξε τη συνθήκη! Δοκίμασε να πάρεις ζακέτα μαζί σου, αλλά λίγο διαφορετική.

Αν η λέξη ζακέτα σε «τρελαίνει», μπορούμε να το πούμε και cardigan, το ίδιο πράγμα είναι. Απλά δοκίμασε να φορέσεις μια λίγο διαφορετική ζακέτα, με πιο έντονα χρώματα, μερικά prints, κάπως παιχνιδιάρικη και cool. Αυτή η ζακέτα θα ζωγραφίσει ένα μεγάλο χαμόγελο στο στόμα σου μόλις δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και φυσικά με την καλή έννοια. Αν θέλεις να αλλάξεις άποψη για τις ζακέτες -ναι, τα cardigans- αυτός είναι ο πιο σίγουρος δρόμος. Δες στην παρακάτω λίστα τις 5 δικές μας αγαπημένες χαρούμενες ζακέτες και αγόρασε αυτή που σου άρεσε περισσότερο με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Barbour - Πορτοκαλί πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Weekend Max Mara - Μπεζ πλεκτό με απλικέ σχέδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Roxy - Κεραμμυδί πλεκτό με λουλούδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. mat fashion - Δίχρωμο πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Lacoste - Πλεκτό με πολύχρωμα κεντήματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.