ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 chic φορέματα για το γραφείο, που θα λατρέψεις αν είσαι 50+ (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: 5 chic φορέματα για το γραφείο, που θα λατρέψεις αν είσαι 50+ (και όχι μόνο)
Mad Men
Αν είσαι άνω των 50 ετών, τότε αυτά τα σικάτα φορέματα για το γραφείο, είναι αυτό που πάντα ήθελες

Το καθημερινό ντύσιμο για το γραφείο είναι μια διαδικασία που πολλές φορές μπορεί να μας δημιουργήσει νεύρα, άλλες άγχος και άλλες απλά καμία όρεξη για να βγούμε από το σπίτι μας. Κάθε μέρα, 5 ή 6 μέρες την εβδομάδα πηγαίνεις στο γραφείο και πρέπει να ντυθείς αναλόγως. Σίγουρα πολύ θα ήθελες να μπορείς να πας με το τζιν παντελόνι σου και τα άνετα sneakers, αλλά αυτό συμβαίνει σε πολύ λίγες επιχειρήσεις. Ακόμα και αν είσαι άνω των 50 και έχεις κατασταλάξει στο στιλ σου και έχεις κάνει αυτή τη διαδικασία άπειρες φορές, ναι, ακόμα και τότε αυτές οι μέρες εξακολουθούν να υπάρχουν.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο καλό είναι να δημιουργήσεις μια γκαρνταρόμπα που να μπορεί να σε «ξελασπώνει» σε αυτές τις άβολες στιγμές και να σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Ένα πολύ δυνατό και versitile κομμάτι για να ξεκινήσεις είναι το φόρεμα. Εύκολο, σικάτο και άνετο. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 5 πιο chic φορέματα για το γραφείο, που θα λατρέψεις αν είσαι άνω των 50 ετών και όχι μόνο. Καλά ψώνια!

1. Trussardi - Μαύρο Regular Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Ivy Oak - Μπορντό Slim Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Allsaints - Πουκάμισο-φόρεμα σε midi μήκος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Axel - Κρεπ με floral print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Με διάφανη μανίκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.