ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα κοτλέ παντελόνια είναι ακόμα εδώ - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα κοτλέ παντελόνια είναι ακόμα εδώ - 5 cool κομμάτια
splashnews.com
Και αυτή τη σεζόν τα κοτλέ παντελόνια θα βρίσκονται στην ντουλάπα σου

Θυμάσαι που φορούσες το κοτλέ στα 90’s και μετά σε έβλεπες στις παλιές φωτογραφίες και έλεγες «Μα γιατί»; Μπορεί να το φόραγες και στα 70’s, αλλά τότε ήταν πιο cool. Σίγουρα λοιπόν, το πρώτο σοκ το πέρασες τον περασμένο χρόνο που το ριγωτό αυτό ύφασμα ξαναήρθε στο προσκήνιο. Το είδες με άλλα μάτια -όπως όλοι μας- το αγάπησες λιγάκι και το φόρεσες αρκετά. Ε, σου έχω καλά νέα! Και αυτή τη σεζόν το κοτλέ θα είναι εδώ και θα μας κρατάει συντροφιά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Το πιο κλασικό κομμάτι που θα μπορούσες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σε αυτό το ύφασμα είναι οπωσδήποτε ένα παντελόνι. Σε ό,τι χρώμα θέλεις και αγαπάς. Βέβαια τα πιο σικάτα είναι συνήθως τα κρεμ, τα μπλε σκούρα και τα πράσινα, αλλά ο κάθε ένας έχει την προσωπική του αισθητική και ξέρει τι χρώμα ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας του. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα, αν είσαι έτοιμη για ένα -ή και δύο- ακόμα κοτλέ παντελόνια και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Gant - Τζιν παντελόνι κοτλέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Pennyblack - Cropped παντελόνι μονόχρωμο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Esprit - Παντελόνι μονόχρωμο ψηλόμεσο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Emme by Marella - Cropped παντελόνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. La Fée Maraboutée - Παντελόνι με τσέπες μπροστά "Tim" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.