ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα κόκκινα πουλόβερ που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτήν τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα κόκκινα πουλόβερ που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτήν τη σεζόν
Instagram/poloralphlauren
Τα πουλόβερ στο απόλυτο χρώμα της σεζόν

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν είναι χωρίς καμία αμφιβολία το κόκκινο. Το κόκκινο το έχεις φορέσει ήδη σίγουρα, το έχεις δει σε όλες τις βιτρίνες και στον δρόμο, το έχεις αγαπήσει και κάπως έχεις σταματήσει να «φοβάσαι» τον δυναμισμό που προβάλει. Αυτό το χρώμα είναι εξαιρετικά δυνατό, ζωντανό και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητη όταν το φοράς, όσο και αν το προσπαθήσεις.

Ένα από τα πιο απλά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις σε κόκκινο, είναι το πουλόβερ. Το πλεκτό μπλουζάκι, που ταιριάζει εξαιρετικά με τζιν παντελόνια, γκρι tailored παντελόνια, λευκά πουκάμισα και μπλε σκούρες φουτερένιες ζακέτες. Αν θέλεις να φορέσεις κόκκινο, αλλά όχι σε μεγάλη επιφάνεια όπως ένα φόρεμα, αλλά ούτε και σε πολύ μικρή όπως είναι ένα ζευγάρι κάλτσες, τότε το πουλόβερ είναι αυτό που ψάχνεις. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 5 κόκκινα πλεκτά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα μόνο κλικ. Καλά ψώνια!

1. Peces - Ζιβάγκο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Forel - Πλεκτή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Βαμβακερή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Patrizia Pepe - Μάλλινη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. United Colors of Benetton - Κασμιρένια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.