ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις το puffer jacket σου - 5 cool και νεανικά looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Νοεμβρίου 2023

Πώς να φορέσεις το puffer jacket σου - 5 cool και νεανικά looks
Instagram/thenorthface
Το puffer jacket πρέπει να είναι στη ντουλάπα σου αυτόν τον χειμώνα

Ο χειμώνας ήρθε και τον καλωσορίσαμε με ανοιχτά καλοριφέρ, χαλιά και μερικό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Τα χοντρά πανωφόρια έχουν κατέβει από το πατάρι, έχουν αεριστεί και είναι έτοιμα προς χρήση. Έχεις το παλτό σου, το δερμάτινο jacket, το γούνινο jacket και φυσικά το μπουφάν σου ή όπως το λέμε πλέον, puffer jacket.

Το puffer jacket είναι αυτό το φουσκωτό πανωφόρι που μπορεί να ποικίλει στο μήκος, αλλά είναι σίγουρο πως θα έχει όγκο. Είναι πιο casual κομμάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί με πιο βραδινά ρούχα, ώστε να «κατεβάσει» λίγο το luxury ή να δώσει μια νότα φρεσκάδας. Αν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα ένα, τρέχα. Αν έχεις, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τους 5 πιο cool και νεανικούς τρόπους να το φορέσεις αυτό τον χειμώνα. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πανωφόρια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μέχρι τα 40 και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.