ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα 5 κόκκινα παλτό, που θα σου κλέψουν την καρδιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Δεκεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα 5 κόκκινα παλτό, που θα σου κλέψουν την καρδιά
Instagram/claudia_berresford
Τα κόκκινα παλτό που έχονται να κατακτήσουν μια θέση στη ντουλάπα σου

Το κόκκινο είναι ξεκάθαρα ο νικητής στον αγώνα για το χρώμα της χρονιάς και επιπλέον είναι το κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων. Οι επιλογές μας σε κόκκινα κομμάτια αυτόν τον χειμώνα είναι πάρα πολλές και μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που πραγματικά μας ταιριάζει και όχι όποιο βρούμε, απλά για να βάλουμε κάτι χριστουγεννιάτικο. Μια εξαιρετική επιλογή είναι να επενδύσεις σε ένα κόκκινο παλτό.

Το κόκκινο παλτό εκτός του ότι είναι στο πιο must χρώμα, είναι ένα showstopping κομμάτι, που μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δίνει stylish points σε looks πιο απλά, σε κάνει να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος, αμέσως φαίνεσαι πιο δυναμική και κυρίαρχη - το κόκκινο έχει αυτό το εφέ στου γύρω του- όπως επίσης είναι τέλειο για τις γιορτές. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο στιλάτα κόκκινα παλτό για αυτό τον χειμώνα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Με ένα απλό και γρήγορο κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου. Καλά ψώνια!

1. Desigual - Relaxed Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Marc O'Polo - Μάλλινο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Με υψηλές θερμορυθμιστικές ιδιότητες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. By Malene Birger - Με ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Orsay - Με contrast κουμπιά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.