ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι πιο πρακτικές και στιλάτες βαλίτσες για τα τριήμερα που έρχονται (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Οι πιο πρακτικές και στιλάτες βαλίτσες για τα τριήμερα που έρχονται (και όχι μόνο)
Instagram/leoniehanne
Τo πρώτο πράγμα που θα χρειαστείς για να πας ταξίδι, είναι μια βαλίτσα

Τα τριήμερα ξεκινούν, ο καιρός αρχίζει να μαλακώνει και εσύ ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τον επόμενο προορισμό σου. Είτε πας εντός Ελλάδος, είτε εκτός, είτε σε βουνό, είτε σε νησί, ένα πράγμα θα σου είναι 100% απαραίτητο, μια βαλίτσα. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινής, το να ταξιδέψεις με ένα απλό backpack δεν ήταν ποτέ το καλύτερό σου.

Η βαλίτσα που θέλεις να παίρνεις στα ταξίδια σου πρέπει να καταλάβεις πως θα είναι για σένα μια σχέση ζωής. Θα την έχεις για πολλά χρόνια και θέλεις από αυτήν να έχεις μόνο καλές αναμνήσεις. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στην πρακτικότητα, την αντοχή και φυσικά στην αισθητική, διότι πάνω από όλα είμαστε στιλάτες. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σένα τις 5 πιο πρακτικές και όμορφες βαλίτσες και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια και καλά να περάσεις!

1. EASTPAK - Μία κεντρική θέση με 2 διαμερίσματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Semi Line - Με μεταλλικές λεπτομέρειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. AMERICAN TOURISTER - Με μεσαίο ύψος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Semi Line - Αποσπώμενες ρόδες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Mandarina Duck - Ιριδίζον υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.