ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Statement λουλούδια παντού - Πώς να τα ενσωματώσεις στο look σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Statement λουλούδια παντού - Πώς να τα ενσωματώσεις στο look σου
Instagram/alisontoby
Τα statement λουλούδια αυτή την άνοιξη είναι παντού γύρω μας

Ξέρω τι θα μας πεις: «Florals? For Spring? Groundbreaking». Προφανώς και η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα των λουλουδιών ως τάση την άνοιξη είναι αυτή και είναι μια πολύ σωστή και ενημερωμένη αντίδραση. Εδώ όμως δεν μιλάμε για τα απλά floral prints, που τα είδαμε και όλον τον χειμώνα σε βιτρίνες και δρόμους, αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό. Μιλάμε για statement λουλούδια πάνω σε ρούχα και αξεσουάρ, κομμάτια που είναι πολύ πιο έντονα και ήρθαν να κάνουν εντύπωση.

Πώς θα σου φαινόταν μια κιπούρ δαντέλα με μεγάλα λουλούδια; Ένα τεράστιο μεταξωτό λουλούδι πάνω σε ένα αέρινο πουκάμισο ή ένα 3D τριαντάφυλλο πάνω σε μια κόκκινη γόβα; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης, η οποία ακολούθησε τα βήματα του χειμώνα και απλά έγινε λίγο πιο ώριμη, παιχνιδιάρικη και έντονη. Αν θέλεις και εσύ να ενσωματώσεις την τάση με τα statement λουλούδια αυτή την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Με ένα κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου κομμάτι. Καλά ψώνια!

1. Desigual - Από δαντέλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Nissa - Από μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Bruuns Bazaar - Από υφασμάτινα 3D λουλούδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Zeus & Dione - Με κεντήματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Eva Minge - Από δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Max & Co. - Με applique λουλούδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.