ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα διαφορετικά τζιν μπουφάν για cool ανοιξιάτικα σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Τα διαφορετικά τζιν μπουφάν για cool ανοιξιάτικα σύνολα
Instagram/leiasfez
Ένα τζιν μπουφάν πάντα αναβαθμίζει το καθημερινό μας look

Τα τζιν μπουφάν είναι μια μεγάλη αγάπη από τη δεκαετία του ‘50 και τα «κακά παιδιά», τη δεκαετία του ‘80 με τους punk και φυσικά τη δεκαετία του ‘90 με την επέλαση του grunge. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μια σταθερά στη γκαρνταρόμπα μας, η οποία μας συντροφεύει στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ειδικά μετά το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ η δημοτικότητα του canadian tuxedo έχει αυξηθεί κατά 14%, με τους ειδικούς να λένε πως το τζιν θα μεσουρανήσει όλο το 2024.

Εσύ λοιπόν έχεις λογικά στη ντουλάπα σου ήδη ένα τζιν μπουφάν είτε μεσάτο σε σκούρο χρώμα, είτε oversized ξεβαμμένο. Οκ επιλογές και οι δύο, αλλά αν θέλεις κάτι για να αναβαθμίσεις το look σου την άνοιξη και να το σετάρεις είτε με denim είτε με οτιδήποτε άλλο, τότε σου έχουμε τα 5 πιο updated κομμάτια με ένα μικρό twist για να κλέψεις τα βλέμματα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Rotate - Crop jacket - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Calvin Klein Jeans - Σε στιλ μπλούζας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Pepe Jeans - Με ζώνη στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Desigual - Από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. G-Star Raw - Με αποσπώμενο πάτο, το οποίο σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το προϊόν με δύο τρόπους - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.