ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα ιδανικότερα παπούτσια για το πιο κομψό office look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Τα ιδανικότερα παπούτσια για το πιο κομψό office look
Instagram/anoukyve
Υπάρχει ένα παπούτσι που δίνει στο office look σου την κομψότητα που τόσο ήθελες

Στο γραφείο σου πηγαίνεις κάθε μέρα εκτός από το Σαββατοκύριακο και περνάς εκεί μέσα το λιγότερο οκτώ ώρες από τις εικοσιτέσσερις. Είναι λογικό λοιπόν να θέλεις να είσαι ντυμένη άνετα, πρακτικά, στιλάτα και πολλές φορές αισθάνεσαι την ανάγκη να «κουμπώσεις» και ένα κομψά στα προηγούμενα επίθετα. Αν θέλεις να το κάνεις αυτό εύκολα και οικονομικά, το πιο απλό είναι να «παίξεις» με τα παπούτσια σου και να εμπιστευτείς τα slingbacks με τα kitten heels.

Σίγουρα ένα ζευγάρι sneakers μπορεί να είναι άνετο και στιλάτο, αλλά δεν είναι κομψό. Τα slingbacks και ειδικά αυτά με τα kitten heels δημιουργούν μια πιο σικάτη σιλουέτα, μια πιο θηλυκή εικόνα παραμένοντας άνετα και πρακτικά. Δώσε μια ευκαιρία σε αυτά τα κομψά παπούτσια και δες το look σου να μεταμορφώνεται στη στιγμή. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο άνετα και σικάτα slingbacks με kitten heels και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. LAURA BIAGIOTTI - Με μεταλλική λεπτομέρεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Calvin Klein - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Guess - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Kazar - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.