ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το ανοιξιάτικο tailored παντελόνι για όλες της ώρες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Το ανοιξιάτικο tailored παντελόνι για όλες της ώρες
Instagram/amaliemoosgaard
Δοκίμασε να ενσωματώσεις στη γκαρνταρόμπα σου αυτό το ανοιξιάτικο tailored παντελόνι

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τα κομμάτια μιας βασικής γκαρνταρόμπας και ότι ανάμεσά τους βρίσκεται το κλασικό μαύρο tailored παντελόνι. Αν όμως σου αρέσει η εφαρμογή του, οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό και άλλα κομμάτια και φυσικά το πόσο versatile είναι, τότε θα λατρέψεις και την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του, το μπεζ tailored παντελόνι.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ούτε το μαύρο ούτε το μπεζ tailored παντελόνι έχουν εποχές, απλά λόγω χρώματος συνηθίζεται να φοριέται το μεν περισσότερο τον χειμώνα και το δε περισσότερο τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Το αντιμετωπίζουμε λοιπον όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια της βασικής γκαρνταρόμπας, το σετάρουμε δηλαδή με τα πάντα και σχεδόν για όλες τις περιστάσεις. Από τους αγαπημένους μας όμως συνδυασμούς είναι αυτός με το t-shirt και το γιλέκο ή αυτός με το top bra και το blazer. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε μερικά από τα καλύτερα tailored μπεζ παντελόνια της αγοράς, ώστε να αποκτήσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Ivy Oak - Από οργανικό βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Esprit - Chino - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. By Malene Birger - Με πιέτες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Medicine - Wide-leg - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.