ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Γάμος στην παραλία; 5 κομμάτια για να είσαι η πιο στιλάτη καλεσμένη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουλίου 2024

Shopping Alert: Γάμος στην παραλία; 5 κομμάτια για να είσαι η πιο στιλάτη καλεσμένη
Instagram/chloelecareux
Γάμος στην παραλία, αλλά τι να φορέσεις;

Μέχρι στιγμής θα έχεις πάει σε έναν με δύο γάμους και σε περιμένουν ακόμα άλλοι τρεις, σίγουρα. Αν κάποιος όμως έχει ακολουθήσει την τάση των τελευταίων χρόνων και κάνει τον γάμο του στην παραλία, τότε σίγουρα ετοιμάσου για μια διαφορετική εμπειρία. Ο γάμος στην παραλία είναι μια κατηγορία μόνος του ειδικά όσον αφορά στο look σου πρέπει να είσαι αρκετά προετοιμασμένη.

Αρχικά μιλάμε για άμμο ή deck; Αν υπάρχει άμμος τότε τα μόνα αποδεκτά παπούτσια -αν αποφασίσεις να φορέσεις- είναι τα φλατ σανδάλια. Αν ο γάμος γίνει σε deck τότε μπορείς να φορέσεις ακόμα και πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα με χοντρό τακούνι ή φλατ slingbacks. Η τοποθεσία λόγω θάλασσας θα έχει πάρα πολύ υγρασία και όσο περνάει η νύχτα, τόσο αυτή θα μεγαλώνει. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου ένα πανωφόρι και να μην περιμένεις τα μαλλιά σου να παραμείνουν όπως ήταν στην αρχή της βραδιάς, ειδικά αν τα έχεις αφήσει λυτά. Τέλος το ρούχο μας πρέπει να αντανακλά την ελευθεριότητα της θάλασσας, την ανεμελιά μιας μέρας στην παραλία, αλλά με στιλάτο και glamorous τρόπο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο στιλάτα κομμάτια για γάμο στην παραλία και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Από 60% βισκόζη & 40% λινάρι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Ted Baker - Halter-neck πλισέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Bardot - Με βολάν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Rinascimento - Με μεταλλικό κούμπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Stine Goya - Με all-over pastel floral print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.