ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 6 κομψά φορέματα για καλοκαιρινό γάμο (αν είσαι 50+ και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: 6 κομψά φορέματα για καλοκαιρινό γάμο (αν είσαι 50+ και όχι μόνο)
Instagram/blaireadiebee
Αν είσαι άνω των 50 ετών -και όχι μόνο- σου βρήκαμε τα πιο κομψά φορέματα για τους καλοκαιρινούς γάμους που είσαι καλεσμένη

Η εποχή όπου τα Σαββατοκύριακά μας είναι -σχεδόν- κλεισμένα από γάμους έχει φτάσει. Καλοκαίρι με ρύζι, λαμπάδες, τούλια, στέφανα, ποτό, φαγητό, χορό και κούραση, αλλά και χαρά. Μια ερώτηση όμως μας ταλανίζει κάθε φορά πριν από το γεγονός: Και τι να βάλεις τώρα; Ναι, όλους τους γάμους δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά σε πολλούς υπάρχουν ίδιες παρέες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς -ή μάλλον δεν θέλεις- να φορέσεις τα ίδια ρούχα σε κάθε γάμο, αλλά από την άλλη δεν γίνεται να ψωνίσεις π.χ. 7 νέα looks.Τι χρειάζεται να κάνει; Χώρισε προσεκτικά τα events ανάλογα με το ποιος θα είναι πού και φτιάξε τα looks σου με βάση τον κόσμο. Δηλαδή αν η παρέα από τη δουλειά είναι σε δύο γάμους, τότε μη φορέσεις το ίδιο κομμάτι σε αυτούς τους δύο, αλλά φόρεσέ το στο γάμο όπου θα είναι καλεσμένοι π.χ η οικογένεια.

Τώρα που λύθηκε το «πρόβλημα» με τα σύνολα που θα χρειαστεί να αγοράσεις, αυτό που θέλεις είναι να βρεις τα κομμάτια που θα σε συντροφεύσουν σε αυτούς τους γάμους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο κομψά φορέματα για καλοκαιρινούς γάμους, αν είσαι άνω των 50 και όχι μόνο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Victoria Beckham - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Never Fully Dressed - Με υψηλή περιεκτικότητα σε modal - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Fabiana Filippi - Με ζώνη στην μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Never Fully Dressed - Από LENZING ™ ECOVERO ™ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Simkhai - Από συνδυασμό υφασμάτων - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Never Fully Dressed - Από LENZING ™ ECOVERO ™ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.