ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 μεταξωτά μαντήλια για να κάνεις τη διαφορά αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουλίου 2024

Shopping Alert: 5 μεταξωτά μαντήλια για να κάνεις τη διαφορά αυτό το καλοκαίρι
Instagram/adelinerbr
Τα μεταξωτά μαντήλια που θέλεις να αγοράσεις σήμερα

Τα αξεσουάρ έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν ένα σύνολο και να του δίνουν εντελώς διαφορετικό αέρα κάθε φορά. Μπορείς να έχεις ένα εντελώς βασικό outfit και μόλις το συνδυάσεις με τα κατάλληλα κοσμήματα, παπούτσια, τσάντα να αλλάξει και να γίνει εντυπωσιακότατο. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτή σίγουρα κρύβεται στα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα στα μαντήλια.

Ένα αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι τα μαντήλια. Κλασικά, διαχρονικά και πάντα κομψά. Μπορεί να χάθηκαν από τις τάσεις, αλλά ήταν πάντα ανάμεσά μας. Αυτό το καλοκαίρι όμως καταλαμβάνουν τη θέση που τους αξίζει και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο στιλάτα μεταξωτά μαντήλια για τα δικά σου καλοκαιρινά -και όχι μόνο- σύνολα και στα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Longchamp - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Ralph Lauren - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Max & Co. - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Moschino - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Gant - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.