ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer approved: 6 cool τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουλίου 2024

Summer approved: 6 cool τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι αυτό το καλοκαίρι
Instagram/chloelecareux
Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου μαντήλι

Αν αισθάνεσαι πως όπου και να γυρίσεις το μάτι σου αυτό το καλοκαίρι βλέπεις κοπέλες με μαντήλια στα μαλλιά, στην τσάντα, στον λαιμό, τότε δεν είσαι μόνη σου. Ναι, το μαντήλι ήρθε για να μείνει αυτή τη σεζόν και να φέρει μαζί του μια νοσταλγία από την εποχή των 50’s ή μια boho διάθεση.

Μιλάμε για ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείται πάρα πολλά χρόνια από γυναίκες όλων των ηλικιών. Είναι ένα κομμάτι ύφασμα σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα, στο οποίο συνήθως υπάρχουν διάφορα μοτίβα. Ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ μπορείς να επιλέξεις και το μαντήλι που θέλεις να έχεις. Οι τρόποι για να το φορέσεις είναι άπειροι, όσο έχεις φαντασία μπορείς να σκαρφίζεσαι δικούς σου. Αυτό το καλοκαίρι όμως επικρατούν 8 τρόποι για να συνδυάζουμε τα μαντήλια μας με το υπόλοιπο look. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε πώς να φορέσεις και εσύ το μαντήλι σου. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.