ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποια μαγιό επιλέγουν οι fashion influencers αυτό το καλοκαίρι;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιουνίου 2024

Ποια μαγιό επιλέγουν οι fashion influencers αυτό το καλοκαίρι;
Instagram/hannaschonberg
Οι πιο σικάτες fashion influencers φόρεσαν τα αγαπημένα τους μαγιό

Καλοκαίρι είναι, οπότε η προφανές η κουβέντα να στρέφεται συχνά στα trends των μαγιό και από που να τα προμηθευτούμε. Οι τάσεις είναι πολλές και υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα και για όλα τα προσωπικά στιλ. Μη ξεχνάς ότι το μαγιό είναι το ρούχο που θα φοράς πιο συχνά από όλα στις διακοπές και πρέπει να είναι ποιοτικό, όπως και άνετο.

Εκτός από τις πασαρέλες και τις βιτρίνες η έμπνευση για το beach look μας έρχεται και από τα κορίτσια στο Instagram, από τις «φίλες» μας, που μας βοηθούν να βρούμε κάτι που μας «κάνει κλικ» και μας αντιπροσωπεύει. Αρκετές φορές είναι αυτές που οδηγούν τις τάσεις περισσότερο ακόμα και από τους μεγάλους οίκους. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα μαγιό που επιλέγουν μερικές από τις πιο σικάτες fashion influencers για αυτό το καλοκαίρι και ετοιμάσου να πάρεις ιδέες για τα δικά σου looks. Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες ποια μαγιό φοράνε οι fashion influencers αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.