ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 αδιάβροχα για να παραμείνεις στεγνή & στιλάτη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: 5 αδιάβροχα για να παραμείνεις στεγνή & στιλάτη
Instagram/ lissyroddyy
Τα πιο στιλάτα αδιάβροχα για το φθινόπωρο του 2024

Ο Σεπτέμβριος ήρθε και σιγά σιγά τα σύννεφα αρχίζουν και μαζεύονται στον ουρανό, ενώ η γνώριμη μυρωδιά της βροχής υπάρχει στον αέρα. Εσύ όμως είσαι έξω με το πουκαμισάκι και το τζινάκι σου, χωρίς καμία ομπρέλα στο αυτοκίνητο ή στη τσάντα σου. Τέλειο; Όλοι έχουμε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση χωρίς καμία ομπρέλα και κανέναν από τα αδιάβροχα jackets που χαζεύαμε στο internet μαζί μας. Αν όμως είχες ένα στο αυτοκίνητο;

Τα αδιάβροχα jackets είναι εξαιρετικά πρακτικά κομμάτια, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να είναι και στιλάτα, που αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να δώσουν πολύ cool looks. Υπάρχουν τα κοντά, τα midi και τα μακριά σε πάρα πολλούς χρωματισμούς, με κουκούλα ή χωρίς. Μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπική αισθητική σου και να περπατήσεις στη βροχή με στιλ. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 στιλάτα αδιάβροχα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου και να το αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Rains - Με τεχνολογία Helox + - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Max Mara Leisure - Με υδατοαπωθητική επεξεργασία - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Medicine - Oversized - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Helly Hansen - Μη αποσπώμενη κουκούλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Rains - Με επίστρωση πολυουρεθάνης - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.