ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Φθινόπωρο και λεοπάρ είναι ο καλύτερος συνδυασμός - 6 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: Φθινόπωρο και λεοπάρ είναι ο καλύτερος συνδυασμός - 6 στιλάτα κομμάτια
Instagram/jeanne_andreaa
Ένα σύνολο με λεοπάρ print το φθινόπωρο είναι απαραίτητο

Το λεοπάρ print έχει επιστρέψει, αλλά τελικά μήπως δεν είχε φύγει ποτέ; Ναι, είναι το μοτίβο που κυριάρχησε στις συλλογές fw2024, αλλά η αλήθεια είναι πως όλες μας πάντα είχαμε έστω και ένα λεοπάρ κομμάτι στη ντουλάπα μας. Από τα 60’s μέχρι και τα μινιμαλιστικά 90’s αυτό το print μας έκανε παρέα, περνώντας φάσεις που δεν ήταν και τόσο στα φώτα. Η διαχρονικότητά του κρύβεται στο ότι ταιριάζει με τα πάντα, ακόμα και με άλλα prints, όπως επίσης και στο ότι παρά το έντονο μοτίβο του, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά κομψά και σικάτα σύνολα. Οριακά θα λέγαμε ότι είναι ένα ουδέτερο print, αν δεν μας «πόναγε» ο όρος για αυτό το διαφορετικό animal print.

Το φθινόπωρο λοιπόν το λεοπάρ έχει την τιμητική του, αφού οι καφέ αποχρώσεις κυριαρχούν σε αυτό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο στιλάτα φθινοπωρινά κομμάτια σε λεοπάρ και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. HUGO - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Stradivarius - Denim - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Elisabetta Franchi - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Stradivarius - Με αλυσίδα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Morgan - Με σταυρωτό κούμπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Tsakiris Mallas - Δερμάτινες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.