ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 κομψά & άνετα παντελόνια για το γραφείο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: 5 κομψά & άνετα παντελόνια για το γραφείο
Instagram/lisa.grenn
Θέλεις να ανανεώσεις τα ρούχα γραφείου σου;

Τώρα που μπήκες σιγά σιγά σε ρυθμούς γραφείου και αρχίζεις να αφήνεις πίσω σου τις παραλίες και τα δροσερά cocktails, είναι η ώρα να ξεκινήσεις να δημιουργείς τα looks για το γραφείο σου. Μια ανανέωση πάντα χρειάζεται, ειδικά στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Σε λίγο ο καιρός θα αλλάξει, τα φορεματάκια και οι παντελόνες θα ανέβουν στη σοφίτα, οπότε η καλύτερη ώρα για ανανέωση γκαρνταρόμπας είναι τώρα, που ακόμα δεν έχεις άμεση ανάγκη τα φθινοπωρινά. Όταν ψωνίζουμε με άγχος, κάνουμε λάθη.

Ένα από τα πρώτα κομμάτια που θα χρειαστείς είναι τα παντελόνια. Το ρούχο αυτό θα σε ξελασπώσει άπειρες φορές μέσα στον χρόνο και όσο καλύτερη ποιότητα επιλέξεις, τόσο καλύτερα θα στρώνει και τόσο περισσότερο θα σου κρατήσει. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 5 παντελόνια που θα φοράς συνέχεια στο γραφείο. Και άνετα και κομψά. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Attrattivo - Ψηλόμεσο με ρεβέρ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Patrizia Pepe - Από τη σειρά Go Green - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Maje - Από 54% ανακυκλωμένο μαλλί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Ralph Lauren - Από μάλλινο ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.