ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 5 μικρά μαύρα φορέματα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: 5 μικρά μαύρα φορέματα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη
Instagram/annelauremais
Τα μικρά μαύρα φορέματα είναι key items της ντουλάπας σου

Γιατί ο Καρλ Λάγκερφελντ τα είχε πει «Δεν είσαι ποτέ υπερβολικά ή πρόχειρα ντυμένη με ένα μικρό μαύρο φόρεμα». Και ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του fashion icon; Άλλωστε ποια από εμάς δεν έχει φορέσει έστω και μια φορά στη ζωή της αυτά τα μικρά μαύρα φορέματα ή αλλιώς Little Black Dresses; Είναι ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που πάντα μπορούμε να στηριχτούμε. Θερμή υποστηρίκτρια της τάσης είναι η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έκανε το μικρό μαύρο φόρεμα αποδεκτό ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Αν έχεις στο μυαλό σου τα μικρά μαύρα φορέματα ως mini, απλά κομμάτια, τότε έχεις εν μέρη δίκιο. Τα συγκεκριμένα κομμάτια έχουν εξελιχθεί πολύ από την εποχή της Κοκό Σανέλ και πλέον τα φορέματα αυτά μπορούν να έχουν cut-outs, βολάν, φουσκωτά μανίκια, ζώνες και να είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά ανάλογα την εποχή, όπως όπως μαλλί, βαμβάκι, μετάξι, λινό κ.α. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα σου παρουσιάσουμε 5 μικρά μαύρα φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση αυτό το φθινόπωρο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Victoria Beckham - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Marciano Guess - Με ζιβάγκο γιακά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. BOSS - Από τουλάχιστον 60% περισσότερο βιώσιμα υλικά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. SANDRO - Με διακοσμητικούς κρυστάλλους στον λαιμό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Artigli - Με τετράγωνη λαιμόκοψη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.