ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα χρωματιστά sneakers που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: Τα χρωματιστά sneakers που θέλεις στη ντουλάπα σου
Instagram/lucywilliams02
Αν βαρέθηκες τα λευκά σου sneakers, επένδυσε σε κάτι διαφορετικό

Τα sneakers είναι τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Ταιριάζουν με -σχεδόν- όλα σου τα ρούχα και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλα τα προσωπικά στιλ. Τα πιο ευκολοφόρετα και αγαπημένα sneakers είναι φυσικά τα λευκά. Έχουμε μιλήσει πολύ και πολλές φορές για αυτά τα ευκολοφόρετα παπούτσια. Τι γίνεται όμως όταν βαριόμαστε να φοράμε συνέχεια τα λευκά μας sneakers; Ποια παπούτσια μπορούν να αντικαταστήσουν τα signature αυτά υποδήματα; Θα λέγαμε πάλι τα sneakers, αλλά τα χρωματιστά.

Δώσε μια ευκαιρία στη νέα αυτή μεγάλη τάση και επένδυσε σε ένα ζευγάρι με χρώμα. Δεν χρειάζεται να είναι έντονο, ούτε φλούο αν δεν είσαι ο τύπος που λατρεύει τα χρώματα. Μπορείς να επιλέξεις παλ χρώματα ή ακόμα και το denim μπλε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο κομψά και άνετα χρωματιστά sneakers της σεζόν και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. adidas - Από συνθετικό ύφασμα, φυσικό δέρμα & δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Vans - Old Skool - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Reebok - Από συνδυασμό δέρματος σαμουά και οικολογικού - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Lacoste - Court Slam 120 - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. New Balance - Με ελαφρώς ενισχυμένη μύτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Converse - CHUCK TAYLOR ALL STAR - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.